Špička české youtubové scény: Dělali jsme recenzi na toaleťák

Jan Macák alias MenT je youtuber z Pardubic, který tvoří zábavný obsah, miluje technologie a výzvy. Na Youtube má 1,5 milionu odběratelů a na Instagramu ho sleduje skoro 900 tisíc lidí. "Hrál jsem s kamarády hry a vždycky jsem chtěl nějakým způsobem bavit lidi, až vyrostu," nastínil Macák.

Své první video publikoval ve 12 letech, první peníze dostal od internetové platformy ve 14. Za obrovský milník považuje prvních 100 tisíc odběratelů. To byl ale teprve začátek. Honza Macák je totiž vůbec prvním Čechem, kterému se podařilo dostat se přes hranici jednoho milionu odběratelů.

[chooze:article;value:480531]

​Fanouškům na svém hlavním kanálu nabízí zábavu od herních videí až po nejrůznější testování a recenze. "Teď jsme třeba dělali jednu důležitou recenzi na toaletní papír, abychom zjistili, který je nejkvalitnější," řekl k tomu MenT.

Mezi jeho nejoblíbenější videa patří tzv. MTeam vlogy. "Videa, kde jsme společně s kluky, jsou ta nejvíc upřímná. Nesedíme jenom před kamerou, ale vyrážíme dělat jakékoliv každodenní věci. Zapojíme do toho občas i naše kamarády, kteří třeba nejsou vůbec na youtube, a my u toho zažijeme hodně zábavy a baví to i lidi," doplnil. 

[chooze:article;value:481810]

​Srdcovou záležitostí Macáka jsou auta, i proto se jim věnuje na svém dalším kanále. Tam nechybí nejrůznější testování, ale ani drifty. Ve svém portfoliu má třeba i spolupráci s výrobcem luxusních vozů z Velké Británie a ozvali se mu sami.

Základem úspěchu na Youtube je podle Honzy pravidelnost. Nová videa přidává téměř denně. S takovou produkcí patří k těm nejpilnějším v Česku a evidentně to funguje. "Moje práce je pro mě v první řadě jako koníček a zábava. To je pro mě na prvním místě. Vždycky jsem chtěl v životě dělat jenom to, co mě baví. A v tomto jsem se maximálně našel," uzavřel. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.