Putin hrozil Západu útokem. Piloti v tu chvíli nad městem zpozorovali UFO

Během úderného projevu Vladimira Putina lidé zpozorovali zvláštní úkaz. Podle několika pilotů se na obloze ve výšce několika kilometrů vznášelo nad hlavou šéfa Kremlu UFO. Ten v tu chvíli vyhrožoval západním státům s použitím jaderných zbraní. Ohlásil, že válka s Ruskem se dostane do jiných dimenzí, než si dříve kdokoliv myslel.

Ruský prezident přitom neměl ani tušení, že se nad ním má vznášet létající talíř. "Posádka letadla ze Soči do Moskvy ohlásila pár minut před Volgogradem, že ve výšce 10 kilometrů zpozorovala neidentifikovaný létající objekt, který měnil barvu, výšku a směr pohybu," uvedla na sociální síti Telegram stránka Aviators China, která se zabývá analýzou letectví v postsovětském prostoru.

[chooze:article;value:488430]

"Piloti nemohli určit vzdálenost od objektu. Pozorování potvrdily také posádky letů společnosti Aeroflot, S7 Airlines a Rossiya, které letěly poblíž Volgogradu," dodává kanál. Piloti poslední jmenované společnosti odhadli vzdálenost od objektů na 200 kilometrů.

Celou situaci aktuálně prošetřují vojenské orgány. "Letecké společnosti informovaly příslušné orgány, protože v této době nebyly v uvedené oblasti vydány žádné letové plány," doplnil britský web Daily Star. "Dokonce nikdo nepovolil ani využití tohoto vzdušného prostoru," doplnila. 

Putin by na jaře měl zaútočit na Ukrajinu ze vzduchu. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.