Letos jsou nejen na Valentýna v kurzu poukazy!

Všichni to známe… Valentýn je za rohem a očekávání našich milovaných rostou každým dnem. Co vybrat, abychom svou polovičku opravdu potěšili? Skvělou volbou jsou dárkové poukazy. Spektrum, ze kterého můžete vybírat, je tak široké, že to pravé se najde opravdu pro všechny. Ať už jsou fanoušci módy, elektroniky, zážitků, her nebo kultury.

Ušetřili jsme vám čas a vybrali jsme pro vás ty nejlepší dárkové poukazy z webu Givery.cz, který je tím perfektním místem, pokud sháníte poukaz jako dárek.

Gaučovým sledovačům? Darujte jim zábavu u televize

Chcete svou polovičku motivovat k častějším večerům pod dekou u dobrého filmu nebo seriálu? S poukazem na jednu z oblíbených streamovacích platforem uděláte radost každému filmovému fandovi. Obdarovaný si bude moci pohodlně užívat širokého výběru filmů a seriálů na internetu. A vám stačí koupit už jenom popcorn.

Voyo kupon potěší fanoušky domácí tvorby. Značka Voyo | Originál se může pochlubit několika úspěšnými seriály jako je napínavý thriller Král Šumavy, sociální drama Jitřní Záře nebo minisérie o princezně českého popu: Iveta. A zapomenout nemůžeme ani na oblíbené klasiky jako je Ordinace v růžové zahradě nebo Ulice.

Miluje čtení ale je neustále v pochodu? Pak potěší Audiotéka

Hromadí se partnerovi nebo partnerce knihy, na které nemá čas? Pak by je mohl potěšit dárkový poukaz Audiotéka. Na výběr budete mít z více než 6000 audioknih namluvených skvělými herci a herečkami a dlouho odkládanou četbu si bude moci pustit přímo do uší klidně v autě, MHD nebo při úklidu.

Fanouškům módy udělá největší radost Zalando dárková karta

Nadchne vašeho partnera nejvíc ze všeho nový kus oblečení do šatníku, ale vy si na výběr konkrétních kousků netroufáte? Není se čemu divit, trefit správnou velikost, barvu a vzor často není snadné ani pro sebe, natož pro druhou osobu. Proto je poukaz na oblečení perfektní volbou. Pořiďte třeba dárkovou kartu Zalando nebo poukaz do H&M.

Sháníte dárek na poslední chvíli? Nevadí. Stíháte.

Všichni to známe, někdy si prostě na důležitý den vzpomeneme trochu pozdě. Poukazy jsou skvělé dárky na poslední chvíli. Elektronický poukaz vám dorazí na e-mail během pár minut a vy si ho pak vytisknete sami.

Jestli máte dostatek času a toužíte po krásně vypadajícím dárku vytištěném na kvalitním tvrdém papíře v luxusním krémově růžovém nebo černo-zlatém provedení, vyberte si vytištěný poukaz, který vám dorazí během pár dní dopisem.

​Jaké poukazy pořídíte na Givery.cz? 
​[chooze:gallery;value:30250]

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.