Horoskop na sobotu 11. února: Merkur přinese změny v rodině

Beran

Po delší době si vzpomenete na své bývalé spolužáky. Co takhle se jim ozvat? Zkuste je nezávazně pozvat na kávu a obnovte tak stará přátelství. Nemusíte se bát trapných chvílí mlčení. Už po třech minutách vám bude jasné, že si stále máte co říct.

Býk

Promluvte si s partnerem o názorech na nevěru. Uděláte si tak alespoň jasno. Jen dejte pozor na to, jak konverzaci začnete. Mohli byste totiž ve svém protějšku vzbudit silnou nedůvěru. Přece jenom se jedná o velmi ožehavou záležitost. Buďte taktní.

Blíženci

Konečně se vám začnou plnit představy o vytouženém partnerském životě. Spokojenost z vás dnes jen čiší. Získali jste totiž nejen lásku, ale také potřebnou jistotu a sebevědomí. Teď se jen snažte, aby vám tento stav vydržel co nejdéle. Chce to sílu.

Rak

Známý či kamarád se vám dnes svěří se svými milostnými hříchy. Myslet si o nich budete své, přesto se raději zdržíte komentáře. Uvědomujete si, že nemáte právo moralizovat, sami totiž nejste bez viny. Navíc vám bude dotyčného svým způsobem líto.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev

V poslední době se kupí problémy na problémy a dnes pohár vaší trpělivosti konečně přeteče. Výbuch smutku a vzteku vám pak pomůže překonat dobrý kamarád či kamarádka. Popovídejte si a buďte naprosto upřímní. Uvidíte, že vám bude hned mnohem lépe.

Panna

Dnešní den bude společensky náročný. Věnujete ho totiž návštěvám přátel. Užijete si při tom spoustu legrace a dozvíte se leccos nového. Obzvláště jedna novinka vás doslova šokuje. Na konci dne budete sice unavení, ale také velmi veselí a spokojení.

Váhy

Přátelům pomůžete s úpravami bytu. Připravte se na neočekávané problémy, které budete muset řešit. I přesto si ale dnešní den skvěle užijete. O zábavu nebude nouze, a navíc si se svými kamarády perfektně popovídáte. Při práci to jde přece nejlépe!

Štír

Merkur, který dnes vstoupí do znamení ve Vodnáře, vám dává ideální příležitost na rozvíjení vztahů, a to jak těch rodinných, tak pracovních. Využijte skvělé šance ve svůj prospěch a zapracujte na čem je potřeba. S trochou diplomacie dosáhnete všeho.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Jistá osoba se do vás zamiluje. Poděkovat můžete svému šarmu a nepopiratelnému kouzlu osobnosti. Nikdo vám nedokáže odolat. Užívejte si své chvilky úspěchu, přesto však jednejte na rovinu a se svými obdivovateli si raději nezahrávejte. Není to fér.

Kozoroh

Štěstí, které ze srdce přejete někomu jinému, sedne na vás. Neubráníte se rozladění, máte totiž pocit, že si z vás osud trochu utahuje. Pravdou však je, že byste se měli radovat, neboť máte opravdu obdivuhodnou kliku. Snažte se ji vychutnat dosyta!

Vodnář

Z domluvené návštěvy nakonec sejde. I když se budete tvářit rozladěně, v koutku duše se vám uleví. Neradi se totiž přetvařujete a z plánované akce jste neměli od začátku dobrý pocit. Příště se snažte být upřímní a k ničemu podobnému se nezavazujte.

Ryby

Merkur vstupující do Vodnáře vnese do rodiny nový řád. I když se nejbližší budou zpočátku bouřit a mluvit o diktatuře, nakonec rodina zjistí, že nový režim je mnohem lepší a efektivnější. Proto si za ním stůjte a nenechte se odradit kritickými poznámkami.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.