Jak udělat dojem na Valentýna? Přinášíme tipy na nejoblíbenější kytice!

Abychom vám výběr usnadnili, přinášíme přehled oblíbených valentýnských kytic od profesionálních floristů ze sítě Fleurop. Kterou z nich překvapíte vaši milovanou či milovaného na Valentýna vy?

Kytice růží „Myslím jen na tebe

Když se řekne Valentýn, mnoho lidí si jako první představí rudé růže. Odhaduje se, že se jich každoročně na Valentýna prodá okolo 200 milionů po celém světě. Není tedy divu, že i v rámci nabídky Fleurop patří kytice s názvem „Myslím jen na tebe“ k těm nejprodávanějším.

Skládá se pouze z rudých růží, a tak z ní přímo vyzařuje ladnost, elegance a vášeň. V rámci květomluvy jsou růže symbolem silných citů a oddanosti, pro valentýnské vyznání lásky jsou tedy jako dělané – obzvlášť pokud vybíráte kytici pro dlouholetou partnerku či partnera. Až uvidí tuto kyticí růží, pochopí, že jsou pro vás skutečně výjimeční.

Darujte „Láskyplné objetí“

Chcete vaší drahé polovičce rozradostnit den? Co může vyplavit více hormonů štěstí než pořádné láskyplné objetí?  Když k němu ještě přidáte stejnojmennou kytici, máte téměř zaručeno, že za vaše valentýnské přání dostanete na oplátku široký úsměv, který se vaší milované osoby bude držet ještě několik dní.

Kombinace velkých i malých růží, pestrobarevných gerber a kontrastní zeleněsobí hravě, radostně a zároveň romanticky. Tomu nahrávají i použité barvy jednotlivých květin. Růžová symbolizuje půvab a eleganci, bílá zase nevinnost a červená je tradičním symbolem pravé lásky.

Když chcete říct „Stále na tebe myslím

Jste teprve na začátku vztahu? Nebo si prostě jen nepotrpíte na velká gesta? Buďte při výběru kytice stejně tak upřímní a otevření jako při vyjadřování svých citů – jedině tak z ní obdarovaná osoba ucítí, že jste ji skutečně vybírali vy. Někdy upřímné „Stále na tebe myslím“ zkrátka zapůsobí mnohem lépe než odvážné „Miluji tě“.

Přesně pro takové příležitosti se perfektně hodí stejnojmenná kytice. Jedná se o jednoduchou, avšak velmi elegantní kytici uvázanou z tří vysokých růží růžové barvy a zeleně, která symbolizuje růst a naději. Valentýnský dojem kytici dodává jednoduché srdíčko z trávy Bergrass.

Valentýnská „Bílá pohádka

Zdají se vám rudé růže příliš odvážné? Na letošního Valentýna můžete svou drahou polovičku překvapit úžasnou kyticí dvaceti vysokých bílých růží s názvem „Bílá pohádka“. Jejich sněhobílá barva reprezentuje nevinnost, čistotu a pravou lásku, zatímco vysoké stonky dodávají kytici nádech vznešenosti a elegance.

Růže jsou pečlivě naaranžovány tak, aby vytvořily plnou a svěží kytici, která svou sladkou vůní okouzlí snad každého. Nejlépe se hodí pro někoho, s kým jste v dlouholetém nebo manželském svazku a komu chcete dát najevo svou náklonnost, důvěru a uznání. Jakmile daná osoba kytici uvidí, uvědomí si, že ji milujete přesně takovou, jaká je.

Vyjádřete city flowerboxem

Chcete Valentýn pojmout moderně? Kromě tradičních kytic můžete vsadit také na takzvané flowerboxy neboli květiny v krabičce. V nabídce Fleurop můžete vybírat z nepřeberného množství barev a druhů květin, takže zajisté najdete tu pravou květinovou krabičku pro vaši milovanou či milovaného. Když ke flowerboxu nebo kytici ještě připojíte kvalitní čokoládu či bonboniéru, vytvoříte valentýnské překvapení, na které budete společně vzpomínat ještě několik let.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.