Mirai Navrátil překvapil. Přiznal, že má problém s pamětí

Univerzální recept na to, jak se správně zabalit na dovolenou, asi neexistuje. "Ale já doporučuju balit se se seznamem, protože tak do kufru můžu s rozvahou skládat ty věci, které opravdu potřebuji. Když jedeme na dovolenou do klasických přímořských destinací, tak toho skutečně tolik není," nastínila obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Poradila také, na co si dávat pozor při koupi letenek. "Ty nejlevnější letenky bývají velmi často pouze s malým příručním zavazadlem, které se musí vejít pod sedačku. Pokud chcete i to větší příruční zavazadlo nebo odbavené zavazadlo, za ty se pak připlácí. Doporučuji koupit si je přímo s letenkou, na letišti totiž poplatek za zavazadla bývá až dvakrát vyšší," řekla.

[chooze:article;value:488184]

​S tím, jak se balí na dovolenou, se svěřil i hitmaker a frontman kapely Mirai. "Mám rád cestování s batůžkem, takže když to jde a je to nějaká výprava, která nevyžaduje společenské oblečení, sportovní nebo zimní věci, tak cestuju rád s batůžkem. Půjčím si někde skútr, když je to u moře, a je to," popsal Mirai Navrátil.

Tento typ balení podle něj nezabere moc času. "Jsem dost rychlý a jsem schopný se sbalit třeba za tři minuty. Ale když se musím připravit, mít některé věci a na nic nezapomenout, tak mi to trvá mnohem déle než u normálního člověka," doplnil s tím, že pak na spoustu věcí zapomíná. 

[chooze:article;value:473248]

​"Jednou jsem neměl pas, pak mobil, jindy zase občanku. Neustále něco zapomínám, což není dobrá vlastnost, ale co se dá dělat. Jednou jsem takový a musím s tím nějak fungovat," uzavřel s úsměvem zpěvák.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.