Richard Müller skončil v nemocnici. Šest týdnů se neuvidíme, vzkázal fanouškům

"Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Minimálně šest týdnů se neuvidíme. Přeji vám hodně zdraví, protože to je nejdůležitější. A děkuji MUDr. Almásimu i celému kolektivu nemocnice v Dunajské Stredě za skvělou péči," napsal zpěvák na facebooku.

Müllera trápila zraněná noha, kterou už dva týdny léčil. Podstoupil řadu vyšetření a lékaři nakonec konstatovali, že bude zapotřebí operace. Všechno naštěstí dobře dopadlo a zpěváka nyní čeká rekonvalescence.

K příspěvku na sociální síti přiložil také fotografii, na které leží na nemocničním lůžku. Na dalším snímku navíc drží berle. Z výrazu je ale patrné, že je oblíbenému zpěvákovi lépe.

Kvůli svým zdravotním potížím už několikrát odložil koncerty. Kvůli chřipce posunul koncert v prosinci. V lednu pak svá vystoupení odložil právě kvůli zranění nohy.

[chooze:article;value:485049]

Fanoušci oblíbeného hudebníka doufají, že se brzy uzdraví. "Těším se na nejbližší koncert v mém okolí. Takže ať jste brzo fit a z postele. Brzké uzdravení," vzkázala Iveta. "Hodně zdraví, Richarde. Jsi náš slovenský základ hudební scény. Držíme palce," přidala se Veronika. "Ať jste brzy fit," uzavřela Jolka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.