V Česku záhadně zmizelo několik mladých lidí. Policie je bezradná

Zdeněk Feko

​Po dvanáctiletém chlapci z Kladenska vyhlásila policie pátrání 23. ledna. Zdeněk je střední postavy s hnědočernými rovnými vlasy a hnědýma očima. Vysoký je 140 až 150 centimetrů.

Jakub Janovec

​Čtyřiatřicetiletý muž z Prahy byl naposledy viděn 29. ledna v jedné z pražských restaurací. "Od té doby o sobě nedal nikomu vědět a jeho rodina má strach o jeho život. Do této doby byl totiž denně v kontaktu se svými blízkými a pracovně byl velmi spolehlivý," popsal pražský policejní mluvčí Richard Hrdina.

Jakub je 190 centimetrů vysoký, má hnědé, mírně prošedivělé vlasy. Nechává si růst knír a bradku. "Oblečen je s největší pravděpodobností do hnědé zimní parky s kapucí lemovanou kožíškem, modrých džín a na nohou má sportovní obuv. Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte, prosím, linku 158," dodal Hrdina. Více si přečtěte v tomto článku na TN.cz.

[chooze:article;value:487885]

David Cina

​Po šestnáctiletém Davidovi vyhlásila policie pátrání 4. února. Ten den odešel kolem 13. hodiny ze svého bydliště v Děčíně s tím, že se do šesti hodin večer vrátí. "Do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodal nikomu žádnou zprávu. Pohřešovaný by se mohl pohybovat na území města Ústí nad Labem, kam měl odjet za kamarádem," uvedla policie.

David má asi 160 až 170 centimetrů vysokou hubenou postavu, má krátké, černohnědé vlasy a hnědé oči, nosí dioptrické brýle. Odcházel z domu v černé bundě, černé mikině a v černých teplácích.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.