Mladík v Ostravě zaútočil na prodavače kladivem. Seniorku srazil a tahal po zemi

Mladý agresor v obchodě využil momentu, kdy se prodavač otočil zády, aby mu podal cigarety, a zaútočil na něj kladivem. Rány směřoval na hlavu. Podle policistů chtěl zřejmě ukrást tržbu z pokladny. To se mu ale nepodařilo. Přestože byl prodavač po několika úderech kladivem těžce zraněný, ubránil se. A dokonce se snažil násilníka zadržet. Ten ale z obchodu utekl.

Prodavače převezla záchranka do nemocnice. Kriminalisté vytipovali podezřelého, týden po přepadení ho zatkla policejní zásahová jednotka a skončil ve vazbě. Hrozí mu pět až dvanáct let ve vězení.

[chooze:article;value:487926]

19letého mladíka policisté obvinili také z loupežného přepadení 70leté důchodkyně. Srazil ji na chodníku na zem a tahal ji po zemi, dokud nepustila kabelku. Seniorka přišla o peníze a mobil. Se zraněními skončila v nemocnici.

Policisté během vyšetřování zjistili, že obviněný oloupil také 30letého muže. Z ruky mu vytrhl mobil. Když se přepadený snažil vzít si mobil zpět, mladík ho zbil. Policistům během výslechu řekl, že loupil proto, že byl bez peněz a chtěl si koupit cigarety.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.