Horoskop na sobotu 4. února: Projeví se vaše skrývané schopnosti

Beran

Dobře poradíte svému sourozenci ohledně problému, se kterým si neví rady. I když vás svou žádostí o pomoc poněkud zaskočí. Máte totiž sklon pohlížet na něj stále jako na nedospělého puberťáka. To však dávno není pravda. Bylo by dobré upravit svůj dojem.

Býk    

Venuše ve znamení Ryb způsobí, že se ve vztahu obnoví důvěra a potřeba blízkosti. Konečně uvěříte tomu, že vás partner miluje a nikdy by vás nepodvedl. Snažte se tohoto přesvědčení držet, neboť neopodstatněná nedůvěra je pro vztah to nejhorší.

Blíženci          

Popřemýšlejte o budoucnosti. A do svých úvah zasvěťte také partnera. Je namístě, abyste si společně ujasnili, co očekáváte od budoucnosti, a hlavně jeden od druhého. Vyhnete se tak zbytečným sporům a nedorozuměním, která by mohla lehce vzniknout.

Rak    

Zatoužíte po trvalém partnerském vztahu. Příležitost je na dosah, stačí jen natáhnout ruku. Zjistíte, že toužíte po stabilitě. Trvalého vztahu si proto budete náležitě vážit. A to i přesto, že vám přinese mnohé netušené překážky. Ty však zdoláte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Na plánovaných nákupech vydáte více peněz, než jste původně zamýšleli. Výsledkem bude nepříjemný proces seškrtávání veškerých nepotřebných výdajů. Je to však nezbytné, obzvláště pokud chcete zachovat určité priority. Příště buďte trochu pozornější.

Panna 

Potkáte bývalého partnera. Připravte se na směsici různých pocitů, překvapivě však bude převažovat radost a vzájemné sympatie. Obzvláště pokud jste nezadaní, může se lehce stát, že opět přeskočí jiskra. Raději si však rozmyslete, zda chcete riskovat.

Váhy  

Ve vztahu se podřídíte partnerovi. Nepůjde však o žádný trvalý stav. Jednoduše si dobře uvědomujete, že v jistých záležitostech má váš protějšek navrch, a jste natolik prozíraví, že si to umíte přiznat a zachovat se podle toho. Je to od vás rozumné.

Štír     

Budete upevňovat svůj relativně čerstvý partnerský vztah. Umíte být nebývale citliví k potřebám druhých, čehož v tomto případě náležitě využijete. Partner bude mít pocit, jako byste mu četli myšlenky. Vy si opravdu umíte lidi omotat okolo prstu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

O jistém známém ztratíte dobré mínění. Přivede vás k tomu určitá událost, v níž se dotyčný podle vás zachoval neomluvitelně. Na jednu stranu je pochopitelné, že jste zklamaní, ovšem nezapomeňte, že každý dělá chyby. Nebuďte na své okolí tak přísní.

Kozoroh         

Vydáte se do společnosti dobrých přátel a dobře uděláte. V poslední době jste se doma naseděli až až. Povyražení vám tak nejenom podstatně zlepší náladu, ale také zvedne sebevědomí. Opačné pohlaví na vás bude moci oči nechat. Užijte si pozornost.

Vodnář          

Rozhodnete se uspořádat domácí oslavu. Připravte se však na to, že bude opravdu velký nával. Role hostitele se tedy stane nebývale náročnou. Pokud ale zachováte chladnou hlavu a nenecháte se rozhodit hloupostmi, zorganizujete naprosto skvělou akci.

Ryby  

Ocitnete se v nepříjemné finanční tísni. Naštěstí půjde jen o přechodný stav, který vám sice dočasně přidělá vrásky na čele, ale z dlouhodobého hlediska nebude mít téměř žádný význam. Proto nepropadejte panice a snažte se jednat ryze racionálně.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.