Dáda je nemocná už tři týdny. Felix je v šoku, co všechno jí musí kupovat

Dáda Patrasová je stále nemocná. Přestože s chřipkou bojuje už tři týdny, není ještě úplně fit. "Už je to trošku lepší. Jsem ale pořád doma v posteli a pod peřinou. Mám chřipku jako normální, obyčejný člověk. Užívám paralen," svěřila se v pátek redakci TN.cz Dagmar Patrasová. 

Přestože před Vánoci si manželé nemohli přijít na jméno a Dáda vyhrožovala rozvodem, zdá se, že se usmířili. "S Felixem nemáme důvod se nebavit. Žijeme spolu a máme spolu dvě děti," řekla představitelka mnoha pohádkových rolí.

[chooze:article;value:486187]

​Felix Slováček se naštěstí cítí dobře, a proto má energii na to, postarat se o nemocnou manželku. "Já jsem úplně v pořádku a chodím do práce. Dádě nakupuju. Já ale vůbec nepozoruji, že by byla nějak nemocná. Hlavně bych se neměl zpovídat z toho, co jí nakupuju a nenakupuju," zpochybnil vážnost Dádina zdravotního stavu. I tak manželce nakupuje vše, co potřebuje. Přestože se občas diví tomu, pro co ho Dáda do obchodu posílá.

Královna dětských srdcí doufá, že se brzy uzdraví a začne znovu vystupovat. "Do práce se plánuji vrátit, ale samozřejmě to záleží na mém zdravotním stavu," řekla Dáda Patrasová o návratu na pódium. Herečka se hlavně chce pořádně vyležet, než se pustí do dalších projektů. Už dříve prozradila, že právě přecházení některých neduhů je důvodem, proč takto onemocněla.

Dádu a Felixe usmířila vážná nemoc. Je to zlé, přiznala herečka. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.