Tohle jste ve Výměně neviděli: Zuzana se nemyla a smrděla až za roh, tvrdí Nikča

Zuzka a Petr doteď netuší, kdo je do Výměny přihlásil, jedno ví ale jistě. Znovu by do toho nešli. Pro Zuzku to bylo v druhé rodině extrémně náročné, a to hlavně kvůli komunikaci s Nikčou. Proto se rozhodla Výměnu ukončit předčasně.

"Bylo to pro mě psychicky náročné, už jen to, jak jsem byla daleko od svých dětí. Nepřidalo tomu, že Nikča se se mnou úplně přestala se bavit. Po příjezdu domů jsem se pak dozvěděla, že Vendula řekla, že Nikča nesnese silnější lidi, tak jestli i to na ni mělo vliv. Nevím. Možná to pro ni byl ten impuls, proč se pak se mnou nebavila," míní Zuzka.

Partnerky Vendy a Nikča po Výměně prozradily, že se na obrazovky mnoho významných okamžiků nevešlo. "Nejhorší moment byl třeba to, že jsem uklízela po Zuzaně odpadkový koš plný vložek na záchodě a že měla použité tampony za pračkou. Asi radši budu za pedanta puntičkářského místo tohohle," řekla Vendy.

[chooze:article;value:487311]

​Nikča se k ní přidala. Posledních pár dní se o domácnost starala prý úplně sama. "Zuzka uvařila dvakrát, jednou uklidila, pak se jen starala o kluka. Jinak nedělala vůbec nic. Rezignovala na všechno, už se nechodila ani koupat. Řeknu to narovinu, smrděla až za roh. Asi jsem se měla chovat jinak," zpytuje po Výměně svědomí Nikča.

Jinak se v obou rodinách něco změnilo. Vendy polevila, co se úklidu týče, kdežto na druhé straně k úklidu přispívá nyní i Petr. "Líbilo se mi, že Petr, když přijede z práce, začne doma automaticky fungovat. Ať mají lidi názor jakýkoliv, tak si stojím za tím, že by doma měla fungovat Zuzka a ne Petr, který přijede po 12hodinovce z Německa," tvrdí Vendy.

[chooze:article;value:486507]

​"Furt lepší mít dvě mamky než mít rodiče, kteří o víkendu chlastají. Oni tam měli všude flašky a to, že se mi Petr vrátil v deset hodin navátý, to tam také nebylo. Ale Petr vůči mně byl tolerantní, vycházel mi vstříc a zároveň já jsem se snažila, aby toho Petr měl co nejmíň, přišel domů a mohl odpočívat. Nás ať si lidi špiní, jak chtějí, ale našeho kluka ať nechají být," uzavřely partnerky. 

Podívejte se, jak na Výměnu vzpomíná Zuzka:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.