Horoskop na středu 1. února: Překonejte se a zvyšte pracovní tempo

Beran

Jste ambiciózní, pracovití a jediné, co vám chybí, je trpělivost. Je pochopitelné, že vás štve šéfův nezájem. O to více budete překvapeni, až obdržíte odměnu za svou píli. Úsilí bude korunováno přílivem financí nebo větší svobodou v pracovní době.

Býk    

Jste čerstvě zamilovaní? Užijte si kouzelné období a nechte se unášet na vlnách lásky. Nový protějšek se pro vás zdá být přímo souzený. Váš vztah je v začátcích a ideálně klape. Nezapomínejte však na to, že čas věci mění. Poznejte partnerovo nitro.

Blíženci          

Přestaňte se už konečně zajímat o to, co si o vás myslí okolí. Raději se zaměřte na lidi, které milujete. Jste skvělými společníky a o dobré přátele opravdu nouzi nemáte. Užívejte si proto života plnými doušky a nesoustřeďte se na názory druhých.

Rak    

Máte zaměstnání, které vás baví a zároveň slušně uživí. Pokud však chcete víc, věřte, že vám nic nestojí v cestě. Jste velmi talentovaní v mnoha směrech a vaše obchodní a tvůrčí schopnosti čekají na své uplatnění. Pamatujte, že nic není zadarmo.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes budete polichoceni neskrývaným zájmem jednoho z kolegů. Zůstaňte však u pouhého flirtování a nedělejte intuitivní rozhodnutí. I když nemáte žádné závazky, dobře si promyslete, co děláte. Spojovat práci s osobním životem nedělá dobrotu.

Panna 

Dnes budete mít šanci potkat člověka, který se ve vašich očích bude zdát ztělesněním dokonalosti. Překonejte svou ostýchavost a pozvěte ho na schůzku, jistě návrh neodmítne. I kdyby vše nešlo podle vašich plánů, poznáte osobu, jež vám je blízká.

Váhy  

Jste pragmatičtí a stojíte nohama pevně na zemi. Váš smysl pro realitu a přístup k životu se v praxi opravdu hodí. Věřte však, že co se týče lásky, moc vám to nepomůže. Přestaňte vztahy řešit rozumem a pro tentokrát se řiďte svým srdcem. Risk je zisk.

Štír     

Mars v Blížencích vás dostává do lenivého rozpoložení. Jste výjimečně talentovaní a máte schopnost rychle se rozhodovat a jednat. Jediné, co vám stojí v cestě za vysněnou kariérou, jste vy sami. Překonejte se a zvyšte pracovní tempo. Vyplatí se to.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Nemáte trpělivost s věčnými snílky? Jste pracovití a nohama stojíte pevně na zemi. Je pochopitelné, že vás lidé s hlavou v oblacích dohání k šílenství, obzvláště pokud s nimi musíte pracovat. Buďte ale tolerantnější. Inspirujte se jejich fantazií.

Kozoroh         

Máte hlavu plnou nápadů, jen se pustit do jejich realizace. Pokud máte problém s leností a slabou vůlí, zasvěťte do plánů přítele a pusťte se do práce společně. Sdílejte motivaci a nadšení a vybudujte vysněnou kariéru. Výsledek práce bude skvělý.

Vodnář          

Komunikace mezi vámi a vaší polovičkou bude váznout kvůli postavení Venuše v Rybách. Nedělejte si starosti a raději si od sebe odpočiňte. Nemá cenu pouštět se do debat a diskuzí, jen by spěly ke konfliktu. Udělejte si čas sami na sebe.

Ryby  

Z každého dlouhodobého vztahu se po čase vytratí původní vášeň. Proto je důležité, abyste si na partnerovi našli věci, pro které jej budete milovat, ať už se děje cokoliv. Je důležité, abyste nezapadli do nudného stereotypu. Nedělejte však hlouposti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.