Cesta kolem světa začíná na Šumavě!

Svět pod hladinou

​Ve Wellness Hotelu Frymburk zasazeném do malebné krajiny lipenského jezera na Vás čeká neobjevený podvodní svět. Při vstupu se z blízka seznámíte s rybami žijícími v našich vodách, dále se můžete těšit na ryby a jiné vodní živočichy ze sladkých a slaných světových vod. V závěru Vás ohromí nově otevřená expozice Amazonie s faunou a flórou této překrásné části světa. Místo, kde můžete obdivovat amazonskou vodní říši s vodopády a plejádou exotických rostlin.

Vnitřní a venkovní saunový svět

​Při objevování nabídky hotelu Vás jistě zaujme nebývale rozmanitý vnitřní a venkovní saunový svět. Nechte se strhnout atmosférou saunových ceremoniálů, které pro Vás v časových intervalech připravují sauneři ve finské ceremoniální sauně. Zchlaďte se ve venkovním ochlazovacím jezírku a odpočiňte si v příjemném prostředí relaxačních místností s rozmanitou a zároveň uklidňující atmosférou. V pestré nabídce saun si každý najde to svoje. Nemáte rádi přílišné horko? Pak Vás možná osloví ruská baňa vytápěná dřevem na příjemných 60 stupňů. Máte rádi tureckou kávu? Ta ve Wellness Hotelu Frymburk Vám jistě zachutná – orientální pára s vůní bylinek je to pravé ořechové. Nebo snad není? Potom vyzkoušejte Kavkazský ořech – saunu vytápěnou na 80 stupňů, kterou se line vůně ořechového dřeva. Potřebujete prohřát svaly po náročném výstupu na šumavské kopce? Po pár minutách v sauně s himálajskou solí si budete připadat jako opravdový dobyvatel velehor.

Aquapark a dětský vodní svět

​Máte rádi relaxaci, plavání, zábavu, či jen odpočinek v prostředí vodního parku? Jestliže ano, užijte si pestré nabídky vnitřních a venkovních bazénů (otevřeny pouze v letní sezóně) a dalších atrakcí. Ani na ty nejmenší hosty se ve Wellness hotelu Frymburk nezapomíná. V létě si mohou hrát děti na moderním hřišti u venkovních bazénů, ale šumavské zimy bývají dlouhé. Slyšíte nad sebou radostné výskání? Tak vyběhněte do patra. Uvidíte barevné dětské vodní hřiště se spoustou atrakcí a skluzavek.

Wellness

​Potřebujete nalézt fyzické uvolnění, péči o tělo, odpočívat během různých typů masážních procedur? Pak navštivte hotelové Wellness centrum, které nabízí ve 30 masážních a privátních kabinách opět ojedinělé zážitky.

Zdá se Vám neuvěřitelné, že by se tolik zajímavostí odpočinku a zábavy vešlo pod jednu střechu? Přijeďte se přesvědčit do Frymburku! Ať už jako hotelový host nebo jako denní návštěvník, ve Wellness Hotelu Frymburk si každý přijde na své.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.