Horoskop na pondělí 30. ledna: Vypusťte dnes povinnosti z hlavy

Beran

I když se to možná nezdá, vaše rodinné výdaje se pomalu, ale jistě zvyšují. Začněte si více hlídat rozpočet a vyhněte se tak nepříjemné finanční krizi. Pokud všechno podchytnete včas, není důvod k obavám. Rodina vyžaduje větší finanční stabilitu.

Býk    

Jste společenští lidé, každý však někdy potřebuje chvilku sám pro sebe. Udělejte si proto dnes volno od všech povinností, rodiny i přátel a užijte si den o samotě. Lehko si vystačíte s vlastními myšlenkami a oblíbenou knížkou. Konečně si odpočiňte.

Blíženci          

Dobře si promyslete svou volbu. Musíte si uvědomit, že konečné rozhodnutí ovlivní vaši rodinu stejně tolik jako vás samotné. Poraďte se s nimi a proberte problém ze všech ohledů. Jistě společně dospějete k rozumnému kompromisu a správnému řešení.

Rak    

Máte všeho plné zuby? Někdy je normální, že vás společnost unaví a potřebujete strávit čas se sebou a svými myšlenkami. Neohlížejte se na hloupé narážky ohledně vaší lenosti a stravte pár dní v pohodě domova. Odreagujte se dobrou muzikou a knihou.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Jste od přírody soutěživí a máte rádi výzvy. Touha po vítězství vás neopouští, ani co se týče vztahu, a i dnes se budete snažit trumfnout svůj protějšek. Možná byste si to ale měli občas odpustit a dopřát partnerovi chvíli pauzu. Cítí se méněcenný.

Panna 

Chybí vám dnes vaše obvyklé nadšení do práce? Pokud nemáte náladu ani energii, neváhejte dnes popustit uzdu svým rozmarům a pro jednou vypusťte z hlavy všechny povinnosti. Jste velmi vytížení a vaše tělo i mysl si zkrátka potřebují odpočinout.

Váhy  

Manuální práce v domácnosti jsou dnes vaše parketa. Oplýváte nebývalou zručností, navíc se nebojíte občas zariskovat. Dnes se však vaše odvážné podniky setkají jen a pouze s úspěchem. Užijte si svoji chvilku slávy, ale zachovejte přitom pokoru.

Štír     

Budete nebývale upovídaní. I když milujete důvěrné konverzace, rozhodně se o vás nedá říct, že byste patřili mezi zvlášť ukecané jedince. Okolí proto bude vaší výřečností mile překvapeno. Ukážete, že když chcete, umíte se vymluvit opravdu ze všeho.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Okolí vás bude neuvěřitelně obdivovat za to, co všechno dnes zvládnete. Péče o děti a celou rodinu pro vás není problém, a to i přesto, že máte slibně rozjetou kariéru a domácí povinnosti také nezanedbáváte. Jen myslete občas trochu více na sebe.

Kozoroh         

Zavřete se před světem a budete dělat jenom to, co vás opravdu baví. Připravte se ale na to, že by to vaši blízcí a kolegové nemuseli pochopit. Překonejte proto svoji mrzutou náladu a minimálně svým nejbližším vysvětlete, co se stalo. Zaslouží si to.

Vodnář          

Váš kamarád se nadchne pro novou lásku. Budete mít radost za něj, neboť si moc dobře uvědomujete, že podobný impuls váš přítel velice potřeboval. Teď je však na vás, abyste ho směrovali správným směrem a povzbuzovali, když bude potřeba. Vytrvejte!

Ryby  

Dnes vám rozhodně nebude chybět soutěživý duch, což se projeví zejména v zaměstnání. Kolegové to s vámi nebudou mít vůbec jednoduché a vaši konkurenti se mohou rovnou vzdát. Když totiž za něčím jdete, umíte být odhodlaní a také nebývale suverénní.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.