Těhotná žena (25) v 9. měsíci se šla projít a zmizela beze stopy. Pomozte ji najít

Pětadvacetiletá maminka, která má za dva týdny porodit druhé dítě, odešla ve středu 25. ledna večer na procházku. Jenomže domů už se nevrátila a nikomu se neozvala. Nemá u sebe peníze, doklady ani mobilní telefon.

"Manžel nám její zmizení ohlásil dne 26. ledna v 18. hodin s tím, že se ji nejprve snažil hledat na vlastní pěst. Důvod jejího zmizení nechápe, před odchodem pohřešované podle něj k žádné hádce mezi manžely nedošlo," informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Tsevelmaa prý ráda navštěvovala přírodní areál v Dubici v České Lípě. Ten už prohledali policisté i s psovody a potápěči, ženu se jim ale vypátrat nepodařilo.

[chooze:article;value:486337]

"Pohřešovaná žena měla na sobě při odchodu z domova černé těhotenské legíny, černé kozačky a zelený dlouhý zimní kabát. Je vysoká zhruba 165 až 170 centimetrů, středně silné postavy," dodala Baláková. Oči má hnědé a vlasy dlouhé, černé, rovné s odbarvenými konečky do světle hnědé.

Policie žádá veřejnost o pomoc s pátráním. "Pokud jste tuto ženu od 18. hodiny dne 25. ledna někde viděli, a nebo ji potkáte, volejte, prosím, neprodleně naši bezplatnou tísňovou linku 158, můžete tím napomoci k záchraně dvou životů," uzavřela Baláková.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.