Sledujte prezidentské volby na Nově. Vysílání startuje v sobotu ve 13 hodin

Desítky lidí v terénu, nejmodernější technika, živé vstupy přímo z místa dění. Tak bude vypadat sobotní volební vysílání na Nově, které startuje v sobotu ve 13 hodin. Kamery budou sledovat oba kandidáty na prezidenta, oba volební štáby – Babišův na pražském Chodově, Pavlův v prostorách Fóra Karlín. Kromě moderátorů budou na místě i političtí reportéři, kteří přinesou aktuální informace.

Další volební studio bude přímo v sídle televize Nova na pražském Barrandově. Tady Rey Koranteng vyzpovídá zajímavé hosty. "Přijdou tři hosté. Bude tady pan Žantovský, Alžběta Králová, politická marketérka, a bude tady pan Svoboda," okomentoval vysílání moderátor. 

[chooze:article;value:486670]

Průběžné výsledky pak bude prezentovat Bára Divišová v přenosu z Alšova nábřeží. Krátce po druhé hodině odpoledne by měla začít přicházet první čísla hlasů. Jasno o výsledku by potom mělo být kolem půl čtvrté odpoledne.

Vedle kontinuálního vysílání na hlavním kanálu začíná v sobotu, tentokrát už ve 12 hodin, i živé vysílání TN Live. To můžou diváci sledovat nejen na internetu a videoportálu Voyo, ale i na chytrých televizích pod červeným tlačítkem.

"TN Live bude divákům nabízet odlišný obsah oproti tomu volebnímu vysílání na televizi Nova, ale budeme se vzájemně doplňovat," vysvětluje koncept vysílání vedoucí redakce pro program TN Live Vladimír Hoť.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.