Šílené video: Opilec si vybil zlost na tramvaji. Rozmlátil ji kladívkem

Pražští policisté pátrají po muži, který 16. ledna sebral bezpečnostní kladívko v tramvaji a začal rozbíjet celou její výbavu. Bizarní incident se odehrál poblíž křižovatky ulic Makovského a Drahoňovského na Praze 6. Podle policie se značně opilý muž nepohodl s řidičem, jenže po chvilce se do tramvaje vrátil a začal řádit.

"Na konečné zastávce vykázal řidič tramvaje podnapilého muže, který obtěžoval svým nevhodným chováním ostatní cestující. Neznámý muž vystoupil z tramvaje a počkal si, až se vůz otočí, a nastoupil zpět," informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

[chooze:article;value:486193]

"Když se tramvaj rozjela, vytrhl bezpečnostní kladívko a začal ničit interiér tramvaje. Nejprve vysklil několik výplní u vstupních dveří a poté prohodil kladívko dveřmi do kabiny řidiče a to se zastavilo až za hlavním panelem," popsal mluvčí policie situaci, kterou celou zachytila kamera. Pachatel způsobil škodu kolem 400 tisíc korun a hrozí mu až rok za mřížemi.

Přestože mají policisté videozáznam mužova šíleného chování, nepodařilo se jim ho stále dopadnout. "Mělo by jít o česky hovořícího muže ve věku mezi 30 až 35 lety. Má světlou pleť a kratší vlasy. Měří asi 175 až 180 centimetrů. V době incidentu měl khaki bundu, tmavé kalhoty a na zádech měl šedý batoh," popsala policie.

[chooze:article;value:486112]

"Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte, prosím, linku 158," žádá policie o pomoc.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.