Herec z Avengers si při nehodě zlomil přes 30 kostí. Čekají ho náročné měsíce

Na začátku roku obletěla svět zpráva o vážné nehodě herce Jeremyho Rennera, po které skončil v kritickém stavu v nemocnici. Renner se těžce zranil, když svému příbuznému pomáhal vyprostit auto ze sněhu u domu v americké Nevadě. Sněžnému pluhu vážícímu 6,5 tuny selhal bezpečnostní systém, převrátil se a hvězdu filmu Avengers přejel.

Herec podle přátel "téměř vykrvácel" a "málem zemřel" při čekání na pomoc. První informace z nemocnice hovořily o proraženém hrudníku a dalších ortopedických poraněních. Později začaly přicházet další podrobnosti o vážných zdravotních komplikacích.

[chooze:article;value:482179]

​"Je to mnohem horší, než je známo. Jeremy si je velmi dobře vědom skutečnosti, že tam venku málem zemřel. Pravá strana Jeremyho hrudi byla rozdrcena a horní část trupu se zhroutila. Měl také ošklivou ránu na hlavě, která krvácela, a zraněnou nohu," citoval web RadarOnline Rennerova kamaráda.

Nyní už je herci podstatně lépe a svým fanouškům se pravidelně hlásí na sociálních sítích. Naposledy tak učinil o víkendu. "Chci poděkovat všem za jejich zprávy a ohleduplnost vůči mé rodině a mně. Patří vám mnoho lásky a uznání. Těchto více než 30 zlomených kostí se srovná a posílí, stejně jako se prohloubí láska a pouto s rodinou a přáteli. Láska a požehnání vám všem," vzkázal Jeremy Renner.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Současně připojil i fotografii s fyzioterapeutem. Nezbytnou součástí jeho léčby jsou nyní totiž rehabilitace. Ačkoliv je na tom herec zdravotně den ode dne podstatně lépe, přesto potrvá ještě několik dlouhých měsíců, možná i let, než se vrátí opět "do normálu".

[chooze:gallery;value:29986]

Zpráva o vážné nehodě herce Jeremyho Rennera obletěla svět na začátku ledna:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.