Dojemný moment pro Daru Rolins. Řekla, kdo jí bude na koncertu nejvíc chybět

V Daře Rolins se mísí spousta emocí. Její velkolepá show se blíží a zpěvačka se ji snaží dotáhnout k dokonalosti. Samým nadšením a troškou nervozity nemůže ani dospat.

"Už jen týden mě dělí od mého největšího koncertu v pražské O2 areně. Miluji to napětí, štěstí a mírnou nervozitu, ten mix všeho. Poslední dny se pravidelně probouzím tak okolo třetí, vždy s novou písní na rtech," podělila se Dara Rolins na instagramu s fanoušky.

[chooze:article;value:484995]

"Opakuju si texty, choreografie, pořadí a tolik věcí, co vám chci povědět, a hlavně zazpívat. Protože je velká část mého realizačního týmu tady v Bratislavě, trávím tu hodně času ve studiu, na tréninku a na zkouškách kostýmů," popsala ikona československého popu, jak tvrdě před koncertem dře.

"V neděli tomu nebylo jinak, ale ještě před tím jsem chtěla pozdravit svého otce. Vím, že by na mě byl moc pyšný," svěřila se zpěvačka s tím, jak ráda by se o svůj úspěch podělila s otcem. Ten ale bohužel v květnu 2016 zemřel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dojatou umělkyni začaly rychle uklidňovat její slavné kamarádky. "Byl by moc pyšný, zlato," napsala v komentářích Simona Krainová. "Budeš skvělá. Jako vždy," připojila se Tereza Pergnerová.

[chooze:gallery;value:29862]

Dara Rolins se ukázala v krásném kostýmu. Připravuje se na vystoupení:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.