Auto se srazilo s dodávkou, spolujezdec na místě zemřel

U nehody na silnici I/53 spojující města Znojmo a Pohořelice zasahovaly v pondělí ráno všechny záchranné složky. U Branišova se srazil osobní automobil s dodávkou. Následky byly tragické.

"Řidič osobního vozidla s největší pravděpodobností nedal na křižovatce přednost vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci. Došlo ke střetu. Spolujezdec z osobního vozidla bohužel nepřežil," přiblížil okolnosti neštěstí policejní mluvčí Petr Vala.

[chooze:article;value:485880]

​Při nehodě se podle mluvčí záchranářů Michaely Bothové zranil ještě jeden další člověk. Naštěstí pouze lehce. "Pacient byl po ošetření převezen do nemocnice," upřesnila.

Příčinami a okolnostmi smrtelné nehody se dále budou zabývat dopravní policisté. "Na místě očekávejte menší zdržení a dbejte pokynů policistů. Místo je průjezdné s obtížemi. Doprava je řízena kyvadlově," upozorňovala ještě po deváté hodině ranní řidiče na možné komplikace v dopravě policie.

"Za dnešní ráno evidujeme už šest nehod, u kterých jsme zasahovali, a to včetně jedné smrtelné. Zasahujeme na silnici I/53 u vážné nehody dvou vozidel. Provoz je omezen. Další nehodu řešíme mezi Ždánicemi a Bučovicemi, kde je silnice uzavřena," dodali k incidentu hasiči.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.