Horoskop na sobotu 21. ledna: Novoluní vás vystaví zkoušce

Beran

Peníze dnes dokážete velice dobře využít. Uděláte výhodné nákupy, a to hlavně potravin a oblečení. Vaše oči přitom budou jako laser, který vidí všechny ceny jasně. Proto se nebudete bát ani plných tašek, které pak ponesete v rukou. Partner vás nechce příliš omezovat, takže se cítíte dost uvolnění.

Býk    

Vlivem novoluní ve Vodnáři dokážete upevnit mezilidské vztahy, proto bude vaše návštěva rodiny vydařená. Hlavně matka a sourozenci vás budou upřímně vítat a zajímat se o váš život. Také si spolu lépe popovídáte a vzpomenete si na koníček, který vás dohromady bavil. I protějšek bude docela uvolněný.

Blíženci          

Během dne projevíte výrazný smysl pro humor. Takže nezkazíte dobrou zábavu u sebe v domácnosti ani mezi přáteli. Druhé pohlaví se bude také upřímně bavit, čehož využijete i pro nezávazné flirtování. Těší vás, že budete schopní naklonit si další známé, ale potřebujete trochu víc zahřát i vlastní srdce.

Rak    

Vaše vyřídilka je přímo excelentní. Planeta lásky Venuše je v konjunkci se Saturnem a jejich spojenectví signalizuje, že kolem západu slunce můžete být konfrontováni s nějakým zásadním rozhodnutím týkajícím se vaší osoby. A především vašich milostných vztahů či rodiny. Musíte vše vyřešit ke spokojenosti všech.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Dnes máte schopnost dostat se i z té nejprekérnější situace. Od ranních hodin jsou vašimi dobrodiními přátelé. Od pozdního odpoledne, kdy k vám obrací svou láskyplnou náruč planeta Venuše v konjunkci Saturnu, je čas velkolepých plánů! Nebojte se bojovat za svá práva a cíle.

Panna 

Láska bude chodit všude kolem vás. Partner vás dnes opravdu okouzlí, budete obdivovat jeho vkus, ale i milé chování vůči vám. Proto si potřebujete užívat výjimečného času, kdy se dá bavit na zasněžených sjezdovkách nebo v kině. Večer přijde také možnost naladit se díky erotickým hrátkám v posteli.

Váhy  

Nedáte na první pocity a uděláte dobře. I když si s partnerem budete trochu vzdálení, situace se během dne vylepší. Vaše milostné rozpory se tak ukončí smířením, které opravdu potřebujete. Chováte se pak něžně při sledování filmu i romantické večeři, která nejspíš skončí ve vřelé náruči protějšku.

Štír     

Partneři vám dají najevo, jak moc si vás váží, a dokážou pochopit vaši trochu mrzutou náladu, kterou dnes vlivem novoluní ve Vodnáři máte. Nikdo vás tak nenutí do prací a návštěv, které byste dnes nezvládli. I proto však budete chtít vycházet vstříc vašemu protějšku a projevíte chuť na mazlení. To vám zlepší náladu.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Při sobotním novoluní ve Vodnáři na vás budou blízcí lidé dost spoléhat. Svůj důvtip projevíte jak při nákupech neznámého zboží, tak při odhadu přátel ze zaměstnání. Během víkendu tedy váš mozek pracuje na plné obrátky, za což dostanete od svého partnera pochvalu. Večer vám ještě zbude čas na zábavu.

Kozoroh         

Cesty za nákupy se vám vydaří. Nejenže dokážete rychle najít nejvýhodnější ceny zboží, ale také si mezi regály užijete. Protějšek rozpozná vaši dobrou náladu, a proto vás potěší malým dárkem. Zvládnete i narychlo domluvené setkání s přáteli u jídla, kteří dovedou ocenit vaše porozumění pro jejich duši.

Vodnář          

Návštěva tchyně nebude tak hrozná, jak si původně budete představovat. Naopak. Po počátečním nervózním chování z vás všechno spadne. Navíc se vám dostane pochvaly, jak to ve své domácnosti dobře vedete. Proto se s partnerem dokážete večer příjemně naladit. Rodina se totiž pro vás stane větší oporou.

Ryby

Vlivem novoluní máte společenskou náladu, a tak setkání se známými, ať už plánované, či náhodné, skončí u skleničky. Budete spolu drbat, ale také si budete víc pochvalovat svůj vkus pro oblečení. Dozvíte se zajímavé informace o vztahu společných známých, které vás dokážou v partnerství inspirovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.