Horoskop na čtvrtek 19. ledna: Slunce ve Vodnáři přeje nové lásce

Beran

Ve čtvrtek se spolehnete na svou intuici a uvědomíte si, že nový protějšek je podle vás opravdu ten pravý. Konečně se mu tedy dokážete vnitřně odevzdat, abyste si spolu užili více lásky a milování. Získáte tím pocit, že se budete věnovat věcem, na kterých skutečně záleží. A přinesou vám také velkou naději do budoucna.

Býk    

Druhým dnes dáváte najevo svou toleranci. V práci proto za vámi chodí kolegové s nápady, které vypadají zajímavě. Nikomu už stále neříkáte, s kým a kam by měl chodit. Takže budete oblíbenější a partner si vedle vás připadá mnohem spokojenější. Potom spolu objevíte i náladu pro milování.

Blíženci          

Budete mít štěstí na důležitá setkání a náhodná rozmluva povede ke schůzce se sympatickým člověkem. Budete si bližší víc, než si myslíte, a zafunguje mezi vámi i určitá erotická přitažlivost. Proto se budete snažit, aby se váš vztah stal intimnějším. Pokud zrovna budete sami, nemusíte nic řešit.

Rak    

Vaše výřečnost dnes dokáže druhé ohromit. Na jednáních se tak překonáváte a úspěšně přesvědčujete jak nadřízené, tak své klienty. Dá to sice hodně práce a stěží se dokážete během dne uvolnit, ale ve svém zaměstnání uděláte velký posun. To více zapůsobí na váš protějšek.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Slunce zítra vstupuje do Vodnáře a bude přát vaší nové lásce. Protože v zaměstnání už nemusíte tak přehnaně pracovat, budete mít více času na rozvoj vztahu. Při zábavě nebo sportování si užijete spoustu humoru a také si spolu lépe porozumíte. Slunce vám dodá odvahu, abyste večer byli otevřenější v erotice.

Panna 

S financemi to dnes bude jako na houpačce – jednou nahoře, podruhé zase dole. Ve vlastní firmě, ale i během nakupování pro domácnost se s tím budete ochotní smířit. Zvládnete to tedy dobře, pomoct vám však musí i protějšek, protože to bez něj nebude ono. Brzy se tak z červených čísel dostanete.

Váhy  

Budete středem erotického zájmu. Jistá osoba vám tak dá najevo, že by s vámi chtěla v lásce zažít něco výjimečného. Zareagujete na to podle nálady. Dokážete se chovat otevřeně, ale také hned všechno zhurta odmítat. Což vaší ješitnosti lahodí, proto se nechováte zle a dáváte lásce možnost někdy do budoucna.

Štír     

Do své práce dokážete dát mnoho sil a díky tomu vyřešíte dlouhotrvající problém, který vám dělal vrásky na čele. Platí to i o vašem partnerství. Budete se chovat mile a vnímavě, což na váš protějšek zapůsobí jako balzám. Hned si budete připadat bližší, a cesta k lásce tak zůstane otevřená.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Ve všech ohledech se vám daří dobře. Konkurence už vám nešlape na paty a máte větší finanční úspěchy. Proto se dokážete víc uvolnit a také si lépe užívat života. K tomu patří i zábava během sportu nebo při návštěvě kina. Tak se můžete cítit v pohodě a dáte protějšku najevo, jakou pro vás má cenu.

Kozoroh         

Merkur byl včera poslední den v retrográdní fázi a ode dneška zase přeje a fandí vašemu znamení. Partner po vás bude chtít romantický večer a k tomu nepatří jen večeře při svíčkách a vůně květin, ale hlavně jemnější a chápavější chování. Podle hvězd toho rozhodně nebudete litovat a přijde sladká odměna.

Vodnář          

Z vašich známých se stanou přímo přátelé. Naleznete totiž člověka, kterému o sobě budete moci říct opravdu všechno. Tak se klidně rozpovídáte o svém partnerství a milostných otázkách. Dostane se vám skutečně dobré rady a citlivého pochopení. Máte tak znovu větší radost z mezilidských vztahů.

Ryby  

Budete plní citů, a tak svou lásku klidně vykřičíte do celého světa. Patříte totiž k nadšeným milovníkům, kteří s chutí dávají najevo, že se mají dobře. S láskou se proto procházíte všude, kde se dá předvádět, a doma se pak věnujete něžnostem. Tak se vám povede dosáhnout opravdu dost výjimečných zážitků.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.