Řidička porazila závoru a skončila na kolejích. Dechovou zkoušku odmítla

Noční jízda z obchodního centra v Plzni nabrala nečekaný směr. "Jednapadesátiletá žena řídila na parkovišti u obchodního centra Plaza. S osobním vozidlem projela vjezdovou bránu parkoviště, kterou poškodila, a potom pokračovala v jízdě," informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Po chvíli se auto ženy zaseklo na nedalekých kolejích. "Při odbočování z křižovatky do ulice Přemyslova najela na tramvajový pás a spodní část vozidla se střetla s kolejištěm a koleje poškodila. Vozidlo tam zůstalo zaklíněné a žena se už nedokázala rozjet," upřesnila mluvčí.

[chooze:article;value:484705]

Vzhledem k povaze nehody a pozdním večerním hodinám chtěli policisté ženě udělat test na alkohol. "Řidička odmítla dechovou zkoušku, ale následně se podrobila krevním testům. Zatím neznáme jejich výsledky," sdělila redakci TN.cz Dagmar Brožová. 

"Plzeňští dopravní policisté se obracejí na veřejnost kvůli dalšímu vyšetřování této nehody. Svědci se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Plzni nebo zatelefonovat na bezplatnou tísňovou linku 158," žádá policie o spolupráci.

Záhadná nehoda v Praze. Auto na střeše zablokovalo silnici. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.