Poslední a rozhodující prezidentská debata bude na Nově. Účast potvrdili oba kandidáti

V přímém přenosu odvysílá TV Nova 26. ledna od 20:00 debatu Petra Pavla a Andreje Babiše (ANO). Diváci se na ni mohou těšit nejen na běžném televizním kanálu, ale také na TN Live a sociálních sítích. Opět bez reklam a geoblokace.

90minutovou debatou provede moderátor Rey Koranteng. "Mohu potvrdit, že TV Nova odvysílá poslední televizní střet dvou kandidátů na úřad prezidenta republiky před druhým kolem prezidentské volby. Je to v poslední době již podruhé, kdy se nám povedlo získat podobnou pozici, naposledy to bylo při sněmovních volbách na podzim 2021. Je to dalším důkazem toho, že odvádíme kvalitní práci a přinášíme divákům nezávislé a relevantní zpravodajství," řekl ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

[chooze:article;value:484770]

"Stejně jako u prvního kola chystáme rozsáhlý doprovodný program, například příjezdy kandidátů, rozhovory na červeném koberci nebo analýzy vystoupení," přiblížil šéfredaktor zpravodajství Michal Kratochvíl.

Již v neděli vyslala TV Nova dva speciální tříčlenné štáby, které budou až do otevření hlasovacích místností pro druhé kolo v patách oběma kandidátům. Budou s nimi cestovat na setkání s voliči po republice, účastnit se besed a monitorovat jejich další aktivity.

S vítězem prvního kola Petrem Pavlem je v kontaktu reportérka Linda Nguyenová, druhého v pořadí, tedy Andreje Babiše, sleduje reportér Marek Bruna. Diváci se mohou těšit na každodenní souhrn v reportážích Televizních novin. 

"Součástí tohoto pravidelného bloku jsou vždy reportáže od obou kandidátů. Nechybějí ale ani ankety, živé vstupy či další obsah, který pomůže divákům lépe vykreslit aktuální kroky obou kandidátů," dodal Kratochvíl.

Na příští týden připravuje TV Nova dle již zveřejněného harmonogramu dva velké individuální rozhovory, a to v pondělí 23. ledna s Andrejem Babišem a v úterý 24. ledna s Petrem Pavlem. Oba budou odvysílány na TV Nova i TN Live od 20:00 do 20:30. Moderovat je bude Bára Divišová.

Na debatu před prvním kolem prezidentských voleb, se můžete podívat zde:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.