Oblíbený zpěvák skončil na vozíčku. Kvůli zraněné noze odkládá koncerty

"Milí přátelé, moc mě mrzí, že už podruhé musíme odkládat koncerty, ale moje noha je momentálně ve stavu, že na ní nemůžu ani stát, ani sedět," napsal zpěvák na facebooku.

Přiložil také fotografii, na které sedí na invalidním vozíku na chodbě v nemocnici a pravou nohu má ovázanou. Co se mu přesně stalo, však zpěvák neuvedl. "Tato situace nás mrzí, ne všem  'nehodá' lze předem předejít...," stálo v dalším příspěvku.

Zpěvák už jednou přesunul koncert, který měl se svou kapelou odehrát v prosinci v Žilině. Tehdy byla důvodem chřipka. Nyní však Müller kvůli zraněné noze svá vystoupení znovu odložil.

Fanoušci oblíbeného hudebníka doufají, že se brzy uzdraví. "Není nic důležitějšího, než je zdraví. Tak se lečte a brzy uzdravte. Koncert počká a my též," má pochopení paní Alena. "Koncert se dá nahradit, zdraví ne. Přejeme celá rodina brzké uzdravení," přidala se Jarmila.

[chooze:article;value:481753]

"Kdysi dávno jsem přijela na váš koncert do Plzně a byl zrušený. Přijedu ráda i příště, až to bude možné. Zdraví máme jen jedno. Posílám hodně pozitivní energie, přeji hodně klidu, ať je brzy lépe," vzkázala Lenka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.