Nové informace o stavu herce z Avengers. Kamarádi mají špatné zprávy

Uběhly již více než dva týdny od tragické nehody oblíbeného amerického herce, který si získal fanynky po celém světě díky roli Hawkeye v sérii Avengers. Renner se těžce zranil, když svému příbuznému pomáhal vyprostit auto ze sněhu u domu v americké Nevadě. Sněžnému pluhu vážícímu 6,5 tuny selhal bezpečnostní systém, převrátil se a herce přejel. Nové informace ukazují, že byl Renner opravdu hodně blízko smrti. Herec prý "téměř vykrvácel" a "málem zemřel" při čekání na pomoc.

Jeho stav i po dvou týdnech zůstává vážný. První informace z nemocnice hovořily o proraženém hrudníku a dalších ortopedických poraněních. Přátelé slavného herce ale teď popsali ještě vážnější problémy. "Je to mnohem horší, než je známo. Jeremy si je velmi dobře vědom skutečnosti, že tam venku málem zemřel. Pravá strana Jeremyho hrudi byla rozdrcena a horní část trupu se zhroutila. Měl také ošklivou ránu na hlavě, která krvácela, a zraněnou nohu," citoval web RadarOnline hercova kamaráda. "Měl velké bolesti a potíže s dýcháním. Věděl, že je ve špatném stavu a že se z toho možná nedostane," dodal zdroj.

[chooze:article;value:484576]

​Hrudník byl prý tak poškozen, že ho museli operovat. "Zatím má za sebou dvě operace a pravděpodobně bude potřebovat v příštích týdnech další, konkrétně operaci nohy," uvedl hercův kamarád. Lékaři podle něj mají tendenci zákroky nedělat najednou, aby mělo tělo čas na nastartování přirozeného procesu hojení. Návrat k normálu prý potrvá až dva roky. 

Herec se svým fanouškům pravidelně hlásí na sociálních sítích, kde sdílí například cesty na rentgeny a další vyšetření. "Jeremy se má dobře. Je pěkně nadopovaný a má hadičky, které mu pomáhají dýchat, ale je to bojovník a je odhodlaný se přes to dostat," popsal kamarád. Ze sociálních sítí je také patrné, že mu hodně pomáhá rodina, která ho pravidelně rozveseluje. Renner také nedávno přidal fotku svého zasněženého domova s popiskem, jak se mu po něm stýská.

[chooze:gallery;value:29986]

​Podívejte se na reportáž o Rennerově nehodě z 2. ledna: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.