Dojemné vyznání Žilkové. Díky nové lásce odpouští Stropnickému všechny křivdy

Veronika Žilková chce hodit křivdy z manželství s Martinem Stropnickým za hlavu. S novým partnerem Josefem Homoláčem našla opět štěstí a díky němu myslí pozitivně. S fanoušky se podělila o zamilovanou fotku a připojila k ní dojemné vyznání. 

"Díky za toto krásné ‭ráno, ‭díky ‭za každý ‭nový ‭den. ‭Díky ‭za to, co ‭už je ‭za mnou ‭jako ‭těžký ‭sen. Díky za všechny věrné druhy, díky, ó, Pane, za tvůj lid. Díky, že všechny křivdy, dluhy mohu odpustit. Díky za všechno krásné, čisté, dík za hudby dar. Díky za to, co zarmoutilo, díky za to, co potěší lalala," podělila se Žilková na sociálních sítích o popěvek, který se jí vybavil z dětství.

[chooze:article;value:484576]

Ukázala tak, že za manželstvím s Martinem Stropnickým, který se s ní po 20letém vztahu rozešel přes e-mail, může konečně udělat pomyslnou tečku a odpustit mu. Pod fotkou, kterou zveřejnila na sociální síti, se vzápětí začaly hromadit vzkazy plné uznání a podpory.

"Ano, je třeba umět odpouštět, někdy je to hodně těžké, ale pokud to neudělám, ublížím jen sama sobě. Verunko, děkuji," vzkázala Žilkové jedna ze sledujících. "A jedeme znovu dál a doufáme, že už bude jen lépe," popřála další z fanynek herečce úspěchy do budoucna.

I diplomat Martin Stropnický má vztah už uzavřený. Před několika dny požádal své kamarády, aby přestěhovali zbytek věcí, které měl v domě Veroniky Žilkové. "Takhle to vypadá, když končí láska. Manžel si pošle kamaráda s vozíkem pro kytaru, diplomy, bačkory i společné fotky. Život je vtip," napsala nedávno Žilková na instagram. Herečka ukázala, že i těžké chvíle jsou pro něco dobré a ona může jít v životě dál.

[chooze:gallery;value:29985]

Kartářka odhalila vše o novém vztahu Veroniky Žilkové. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.