Speciální volební vysílání TV Nova. Tohle všechno v sobotu nabídneme

Přípravy jsou u konce. Televize Nova nabídne speciální volební vysílání nejen z našich studií, ale i z terénu. Začíná ve 13 hodin.

"Na Barrandově bude moderovat Rey Koranteng a Míša Indráková. Na druhém místě bude Bára Divišová, přesněji na Alšově nábřeží v centru Prahy, a tam nabídne 3D výsledky v atraktivním vizuálním pojetí," uvedl šéfredaktor zpravodajství TV Nova Michal Kratochvíl.

Výsledky voleb u nás uvidíte jako první. "Na interaktivní mapě, kam budeme živě dostávat data z Českého statistického úřadu, uvidíme, jak se volí nejen v krajích, ale i jednotlivých volebních okrscích," popsala moderátorka Michaela Indráková.

[chooze:article;value:484201]

Na průběh voleb se ale podíváme i z úplně jiného úhlu. "Budu mít čtyři speciální hosty. Jsou to velmi zkušení lidé, můžu asi prozradit, že jsou to tři pánové, kteří mají zkušenosti z vysoké české politiky i mezinárodní politiky a vždycky měli blízko k prezidentům, a pak je to jedna dáma. Má zkušenosti z volebních kampaní například prezidentských kampaní v západní Evropě a ve Spojených státech," láká Rey Koranteng.

Kontinuální vysílání nabídne od 12 hodin i TN Live. "Bude obsahově nezávislé na tom televizním. Průběžné výsledky budeme analyzovat s odborníky a komentátory," řekl producent vysílání Martin Synek.

Atmosféru z jednotlivých štábu prezidentských kandidátů vám budou živě přenášet naši reportéři. Zpravodajský servis včetně zajímavostí z první kola prezidentských voleb nabídneme i na našich sociálních sítích a webu TN.cz.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.