Margita sdílel odvážnou fotku Zagorové. Takhle Haničku fanoušci neznali

To, že se Hana Zagorová vznáší, létá a činí tak s radostí, mnozí tušili, ale nikdy text zpěvaččiny populární písně nebrali úplně doslova. Štefan Margita však fanouškům ukázal, že na oblíbené písničce zlomek pravdy opravdu je. Operní pěvec sdílel fotografii Hanky, která stojí ve skleněném boxu ve výšce několika desítek metrů nad zemí a určitým způsobem se skutečně vznáší.

"Hance vůbec tahle výška ve skleněném boxu nevadila," vyzdvihl odvahu své zesnulé manželky Štefan Margita a ukázal světu Hančinu další stránku. Připomněl si i cesty a dobrodružství, které s Hankou za 30 let manželství podnikli.

Neobvyklá fotografie nezůstala bez odezvy a na milovanou zpěvačku začali vzpomínat její přátelé i fanoušci. "Je to krásné," okomentovala snímek dojatá herečka Dagmar Havlová, která s Hanou Zagorovou hrála ve filmu Trhák. "Však Hanka byla hvězda, ty se výšek nebojí," poukázal na zábavnou skutečnost jeden z Margitových sledujících.

Odvahu zpěvačky lidé začali velmi vyzdvihovat, výšky skleněného boxu by se totiž zalekl téměř každý. "Hanička byla fakt dobrá, já bych se zbláznila. Nevadí mi výšky, ale prázdno pod nohama," ocenila jedna z fanynek. "Je nádherná a vždy byla. No, já tam vkročit, tak je po mně," zavtipkovala další ze sledujících.

[chooze:article;value:477521]

Prostřednictvím krásných snímků Margita nachází útěchu po ztrátě milované družky, pořád mu ale velmi chybí. "Stále si s ní povídám, opravdu. Když přijedu domů, tak řeknu: 'Už jsem tady'. Já se statečně přiznávám, ještě nemám sílu pouštět si její písničky. Když slyším ten její hlas, tak si představím, že jdu za ní a řeknu jí, jak je to krásné. Nejhorší je, že to už nikdy nemůžeš změnit. Ten pocit, že ji už nikdy neuvidím, je nejhorší," prozradil před Vánocemi Štefan Margita v pořadu Život ve hvězdách.

Štefan Margita na Haničku myslí každý den. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.