Horoskop na úterý 10. ledna: Večerní zábava vás uvolní

Beran

Přes den budete dost energicky pracovat. Vše uděláte rychle hlavně proto, že toužíte s partnerem prožít romantický večer. K tomu bude patřit výjimečná večeře a výzdoba svíčkami. Venuše ve Vodnáři vám a partnerovi přeje. Proto od něžného chování u jídla nebude daleko k vášnivému milování v ložnici.

Býk    

Budete zodpovědně pracovat. To přinese skvělé výsledky nejen pro vaši firmu, ale i pro vaše osobní konto. Takže si zasloužíte večerní relaxaci podle vašeho přání. Užijete si nejen wellness procedur, ale také jídla a povídání s vaším partnerem. Do ničeho se však nenuťte.

Blíženci          

Na blízké lidi zapůsobíte dobře. Dokážete se totiž citově otevřít. Díky tomu se stanete přáteli pro více lidí a svou upřímností dokážete okouzlit. Nejvíc to samozřejmě ocení váš protějšek, který bude potřebovat pochopení a pohlazení. Tak se lépe dostanete do erotické atmosféry, která vašemu vztahu přeje.

Rak    

V práci se vám vyplatí navštěvovat druhé. Díky úspěšným jednáním, která povedete, se vám zlepší stav financí. Půjde o rozhovor se zástupci firem nebo o žádost podanou na úřadu. Druhé dokážete přesvědčit, což vám dává sebevědomí i při jednání s opačným pohlavím. Ukážete také výraznou touhu peníze utrácet.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Slunce v Kozorohu na vás bude mít stále velice pozitivní vliv a vy ho dokážete hodně dobře využít. Partner totiž dnes ocení vaše přednosti. Budete z toho v sedmém nebi, a pochvalami proto taky nešetříte. Dáte si tak najevo, jak si sebe navzájem vážíte a že se upřímně milujete. Toužíte udělat mu skutečnou radost.

Panna 

Dnes se ve vás projeví soudnost. Proto úspěšně napravíte své předešlé chyby. V zaměstnání pracujete za dva a nikdo nestačí vašemu pekelnému tempu. I vůči svému protějšku se zachováte sebekriticky, za což vám upřímně poděkuje. Tím se zase budete spolu cítit spokojenější a otevření něčemu milostnému.

Váhy  

Dnes pochopíte, na čem vám v životě opravdu záleží. Takže urovnáte nedávné spory v rodině, které vám stále leží na srdci. K blízkým se budete chovat se skutečným pochopením a něžností. Dáte jim najevo zájem o jejich soukromý život, což vás spolu hodně sblíží. Proto budete mít před svým prahem čisto.

Štír     

V práci zvládnete hodně svých povinností. Proto se můžete více zaměřit na svůj volný čas. Večerní zábava totiž postupně uvolní vaše zábrany. Pokud máte někoho rádi nebo toužíte po seznámení, budete otevření a srdeční. Ocení to vaši přátelé a podobně i váš protějšek, který si bude konečně lépe užívat.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Celý den budete mít výbornou náladu. Svou práci totiž zvládnete velice dobře a setkání s kolegy bude veselé a přínosné pro zisk. I milostná schůzka, která vás čeká během večera, bude skvělá. Užijete si jak porozumění a srdečné atmosféry, tak i přímo milostného sbližování. Proto budete určitě spokojení.

Kozoroh         

Vlivem Uranu v Býku se vám vrací vitalita a energie, takže zvítězíte nad zdravotním problémem, který vás trápí. Budete plní chuti zvládnout nápor práce a toužíte si lépe užívat v partnerství. Proto si s protějškem někam zajdete nebo mu ukážete v soukromí, jak se projevuje vaše láska. Zažijete atmosféru souznění.

Vodnář          

Nové triky při flirtování na protějšky zapůsobí dobře. Proto na své kolegy nebo klienty budete mít silný vliv. Všechno provádíte sice zlehka, ale taky úspěšně. Takže budete mít všechny předpoklady užívat si hodně lásky i erotiky. Proti tomu nic mít nebudete, takže si dnes dopřejete zajímavé zážitky.

Ryby  

Bude vám přát finanční situace. Svou inteligenci použijete dobře, což přinese jenom samý zisk. Investované peníze se vám totiž brzy vrátí. Pak je budete moci využít pro výhodné nákupy a zážitky na horách, které potřebujete. S úsměvem proto budete mířit za přáteli, ale hlavně za svým protějškem domů.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.