Dara prozradila, s kým teď tráví volný čas. Nedvěd to není

Dara udělala z Nedvěda nedobrovolně slaměného vdovce. Před blížícím se koncertem, který si nadělila k padesátinám, dře tak tvrdě, že s milovaným fotbalistou se téměř nevídá.

"Tak jak dáváte ten nový start? Já už opět ohýbám nemilosrdně svoje tělo a přiznávám, jde to ztuha. Ale staré dobré bez práce nejsou koláče platí tento rok víc než kdy předtím. 28. leden se totiž blíží," přiznala zpěvačka na instagramu.

[chooze:article;value:482551]

Koncert se uskuteční v pražské O2 areně a má to být nejvelkolepější show v Dařině kariéře. "A tak trávím všechen čas v hudbě, přípravami scény, kostýmů, choreografií, natáčením vizuálů pro zadní projekce, stavěním programu, editováním písniček a tak dále, a tak dále," pokračovala.

"Mám dreamteam těch nejšikovnějších, totálně zapálených frajerů a frajerek a hořím spolu s nimi. A v rámci zachování zdravého rozumu trávím stejně hodně času sama se sebou, ve svém světě, na podložce s jógou anebo na pilates," uzavřela Rolins.

Až Pavel vystoupení své osudové lásky uvidí, určitě jí odpustí, že leden nestrávila v jeho náruči. Nedávno si koneckonců slíbili, že se nebudou v ničem omezovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

[chooze:gallery;value:29862]

Dara prožila dramatickou noc. Nedvěd musel zasahovat pěstmi (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.