Horoskop na pondělí 9. ledna: Venuše vám dnes bude přát

Beran

Už delší čas jste čekali na zlepšení své finanční situace. To, že jste si trochu utáhli opasek, se vám nakonec vyplatilo. Nejenže si můžete v obchodech dovolit o něco víc utrácet, ale také díky penězům zlepšíte své vztahy s blízkými. Když se někomu zkusíte omluvit malým dárkem, nemůžete šlápnout vedle.

Býk    

Dokážete okouzlit své okolí. Vaše osobnost bude připravena rychle jednat. V práci při jednání ohromíte i své šéfy. Určitě se na vás budou usmívat a projeví snahu vyjít vám vstříc, a to jak ohledně vašeho postavení, tak ohledně financí. Proto si s partnerem určitě užijete pěkný a sexy večer.

Blíženci          

Důležité bude volit ta správná slova. Skrze telefon nebo přímý rozhovor totiž dojde k nedorozumění s partnerem. Povede vás tvrdohlavé chování, pak se ale zase objeví potřeba vzájemného pochopení. S omluvou budete muset přijít dříve vy než protějšek, dobrou náladu z toho však potom budete mít oba dva.

Rak    

Musíte si dobře zvolit svůj outfit. Kolega bude totiž výrazně reagovat na vaši přitažlivost. Proto budete mít v práci výhody, ale také se vás může snažit získat pro menší schůzku. Pocítíte v sobě jistou bezbrannost, ale starost o vaši osobu vám udělá dobře. Výrazně si tedy užijete svojí působivosti.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev

Budete cítit, že jste středem svého okolí. Zájem druhých zvyšuje vaši atraktivitu, která je už teď výrazná. Tak získáte možnost najít si výhody v práci a projevit se podle svých potřeb. Pozornost vašeho okolí by ale neměla překrýt touhu po lásce s partnerem. S ním budete večer opravdu nejspokojenější.

Panna 

Toužíte sice po lásce a milování, ale v duši máte také pevný charakter. Nebudete tak chtít rozbíjet něčí partnerství. Proto odmítnete zadanou osobu, i když se vám líbí a rozumíte si spolu čím dál víc. Nikdy sice neříkej nikdy, ale dnes prostě budete chtít být s partnerem, na kterého se můžete spolehnout.

Váhy  

Dnes budete mezi lidmi hodně zvídaví a určitě se vám to vyplatí. Naskytne se vám tak možnost přivýdělku, který se ukáže jako potenciálně výnosný. Proto využijete pomoci přátel i svého štěstí a vrhnete se do vedlejšáku. Protějšek vás sice neuvidí často, ale zase pro něj budete aspoň o něco vzácnější.

Štír     

Dokážete si pořádně nabrousit drápky, takže jste v zaměstnání připraveni na boj. Při složitém jednání proto porazíte konkurenci, která se vám zprvu zdála nebezpečná. Kolegové si vás za výkon budou vážit stoupnete v ceně. To se projeví i při setkání s protějškem, který na vás tu energii obdivuje.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Venuše ve znamení Vodnáře vám bude přát. Projevíte se jako optimisté, kteří na druhé lidi dokážou dobře zapůsobit. Díky štědrému chování budete oblíbení. Jak u partnera, kterému toužíte udělat radost při nákupech, tak u přátel, kteří se na vás obrátí s radou. Ve svém okolí určitě pocítíte více lásky.

Kozoroh         

Dnes budete mít štěstí na peníze. Přátelé vám totiž dají dobrý tip na výhodnou koupi. Proto jejich informace využijete, ať už půjde o potřeby pro domácnost, nebo o zboží pro firmu. Ušetřit právě potřebujete, a tak se vám cesta vyplatí. Budete pak mít více peněz na zábavu, které si teď chcete víc užívat.

Vodnář          

Dnes patříte mezi bystrozraké lidi. Najdete jehlu v kupce sena, ať už půjde o výhody skrze internet, nebo o nákupy v supermarketu, které vám přinesou hodně radosti a uspokojení. Budete mít štěstí jak na oblečení, tak na luxusní předměty. Protějšek bude mít velkou radost, protože to předtím sám neviděl.

Ryby  

Budete dělat víc pro své milostné soukromí. Váš partnerský vztah se dnes určitě zlepší. Proto nezůstanete příliš dlouho v zaměstnání a vydáte se domů. Budete si chtít dlouho povídat, ale také se častěji hladit. Stačíte si naznačit, jak vám na sobě záleží, a pak půjde všechno samo i v intimitě ložnice.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.