Horoskop na pátek 6. ledna: Doma bude dusno

Beran

Dlouhou a nudnou cestu si zpestříte bezvýznamným flirtem. Hrozí ale, že si to váš spolucestující nenechá pro sebe, a tak budete mít z ostudy kabát. Pořádně se rozčílíte, protože vaši sousedé budou dnes ve formě. Nedorozumění se tak snadno nevyřeší.

Býk    

Budete si připadat tak trochu jako štvaná zvěř, neboť o vás bude mít erotický zájem člověk, který je vám fyzicky nepříjemný. Dárek tak dlouho po Vánocích je to poslední, co byste očekávali. Ale stane se a budete z balíčku hodně překvapeni.

Blíženci          

Váš partner nebo partnerka je veselá kopa a dnes vám to dá zase okusit. Zážitky, jež vás s ním čekají v domácnosti, by si prostě nikdo jen tak nevymyslel. Na dohled je už konec vašich finančních starostí. Nebude to snadné, ale hodně se vám uleví.  

Rak    

Budete muset ustát dost nepříjemný nátlak. Bývalý protějšek za vámi totiž přijde s prosíkem a bude se k vám chtít zase vrátit. Nepovolte, pokud to sami necítíte stejně. V každém případě není dobré věšet život na jeden hřebíček. Přemýšlejte o tom.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Už se vám zase stýská po dobré party. Zorganizujete setkání s přáteli, které se povede. Bude hodně veselé, a užijete si dokonce koketování. Ovládne vás nervozita, neboť chcete utajit svou lásku, ale někdo začíná být až nepříjemně zvědavý a vtíravý.

Panna 

Dostane se vám pochvaly od člena rodiny, který vás nemá příliš v lásce. Využijete toho okamžitě k tomu, abyste se začali více sbližovat. Konec pracovního týdne vám zvedne náladu. Večer strávíte v příjemné společnosti a užijete si veselého špičkování.

Váhy

Doma bude zvečera poněkud dusno, ale vám se podaří špatnou náladu zlomit. Vytvoříte důvěryhodnou atmosféru a dozvíte se od ratolestí zajímavé novinky. Několik zpráv a jeden telefonát postačí, aby se váš nový pracovní plán posunul o kousek dál.

Štír     

Pořádně se zapotíte, neboť si vás šéf vyžádá na kobereček. Naplánuje své slyšení ďábelsky na konec pracovní doby, ale nepůjde o nic vážného. Osvědčíte svatou trpělivost při řešení velmi závažného problému. Takový dar má málokdo, můžete si gratulovat.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Jupiter v Beranu vám dává energii a v práci se určitě neulíváte. Ještě víc vás povzbudí naděje na bonusy od šéfa, ale hodně času dnes strávíte hledáním jistého ztraceného dokumentu. Stihnete se u toho pohádat s pěknou řádkou lidí, ale nakonec ho najdete.

Kozoroh         

Pracovní oběd bude hodně oficiální, ale konverzaci lehce zvládnete, protože vám přinese nové možnosti uplatnění. Kujte železo, dokud to jde. Nervozita vámi ale bude neskutečně cloumat, neboť se budete muset v zaměstnání ujmout dost náročné práce.

Vodnář

Necháte se přemluvit k účasti na transakci, takže si vaše rodina poměrně dost přilepší. Neuvědomíte si ovšem nebezpečí, které vám přitom hrozí. Naštěstí při jistém kontraktu nedáte jinak a sepíšete smlouvu, která pro vás bude nakonec vcelku výhodná.

Ryby  

Přepadne vás vlna deprese, protože vaše příjmy poněkud stagnují. Z nepříjemností vás vytáhne finanční podpora od blízké osoby. Všechno jí splatíte vcelku rychle, protože se na vás v krátké době usměje štěstí. Musíte mu ovšem jít odvážně naproti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.