Žilková v slzách: Po smrti maminky Olgy vzpomíná na dojemnou chvíli

Jen pár dnů po Štědrém dni zasáhla rodinu Veroniky Žilkové smutná zpráva. Do nebe totiž odešla její čiperná babička, prababička a maminka Olga, která se dožila úctyhodných 98 let. Herečka fanouškům ukázala, jak se se ztrátou maminky vyrovnává. Vzpomíná hlavně na šťastně strávené společné chvíle, o které zajisté nebylo nouze.

"Maminko, vzpomínám na tebe na ostrově, kde jsi také kdysi byla," sdílela Veronika Žilková na instagramu vzpomínku z vyprahlého ostrova. Naznačila, že jí právě hezké vzpomínky pomáhají se smířit se ztrátou maminky. Soustředí se proto na zážitky, které spolu prožily.

[chooze:article;value:481344]

Česká herečka také popsala úsměvný rozhovor, který kdysi s maminkou měla. "V minulém životě jsem asi musela být ryba, že tak ráda plavu a miluju moře," podělila se o vtipnou poznámku maminky Olgy Veronika Žilková. 

Se smrtí blízké osoby se ztotožňuje mnoho fanynek herečky. "Moje maminka odešla už před pěti lety. Bylo jí 80 let. Každý den bych si s ní tak vděčně řekla pár slov," napsala herečce soucitný komentář jedna ze sledujících. Lidé Olžinu laskavou povahu a akčního ducha vždy obdivovali. "Verunko, vaše maminka byla nádherný člověk! Moc jsem si ji oblíbila. Je mi to moc líto. Držte se," vzkázala další ze žen.

[chooze:article;value:479325]

Soustrast rodině popřálo mnoho českých hvězd. "Upřímnou soustrast, Agi. Držte se celá rodina," vyjádřila kondolence rodině i přítelkyně Agáty Hanychové Ornella Koktová. "Agi, rozbušilo se mi srdce, když to čtu. To není možné, taková čiperka. Vím, co pro tebe babička znamenala. Tolik moc jako pro mě ta moje. Už jsou tam spolu a budou nás hlídat, lásky naše," přidala se Dominika Mesárošová.

Podívejte se na video, jak se herečka těší na čtvrté vnouče (9/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.