Horoskop na úterý 3. ledna: Úžasná zpráva vás zanese ke hvězdám

Beran

Není na škodu, že budete mít tendenci seznamovat se s novými lidmi, ať už jste kdekoliv. Nikdy nevíte, co dobrého vám to může přinést. Situace, v níž se nacházíte, je vhodná pro upevnění rodinných vazeb. Pokud jste nestihli počít dítě, neodkládejte to.

Býk    

Díky úžasné zprávě, která vás katapultuje ke hvězdám, máte plno elánu. A uděláte i věci, které jste dosud odkládali na jindy. Venuše, která se dnes přesune do Vodnáře, teď nebude moc přát lásce, což ovšem neznamená, že byste se neměli pokusit získat sympatie jisté osoby.

Blíženci          

S dobrým kamarádem si dneska budete schopni povídat o čemkoli, takže se odvážíte nastolit i téma, které u vás dosud bylo tabu. Kupodivu s ním uspějete. Luna vám bude mimořádně nápomocna, pokud se rozhodnete rozvinout svoje dosud tajné přání.

Rak    

Nebraňte se v těchto dnech sepsání a následnému podepsání klíčových listin. Je totiž vhodná doba k tomu, abyste došli k definitivnímu řešení problému, který vám dlouho dělá vrásky na čele. Vaši prestiž ohrožuje snaha držet nad vodou jednoho darebáka.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Místy můžete mít pocit, že lidé kolem vás jsou příliš chladní. Důvody hledejte u sebe, vaše chování zavdává řadu příčin k nespokojenosti. Pokuste se své jednání změnit. Udělejte někomu službu, kterou ocení i veřejnost. Nová role se vám docela zalíbí.

Panna 

Už nyní bude zapotřebí klást větší důraz na školní výsledky dětí, na konci pololetí by pak bylo pozdě. Chce to ovšem přísnost a tvrdou ruku. Pokud máte pocit, že byste si měli pořídit nějakou nemovitost, objevíte celkem výhodnou investici.

Váhy  

Budete nuceni zdolávat více životních překážek než kdy jindy. Nejhorší bude, že vám bude chybět síla a moc, abyste něco výrazněji změnili. Neodpovědné jednání člověka, na kterého jste sázeli, vás vyvede z rovnováhy více, než byste předpokládali.

Štír     

V zaměstnání budete pod větším tlakem než obvykle. Šéf vám uloží úkoly na nových programech a projektech, takže se v tom začnete trochu plácat. Nejlepší bude, když přiznáte, že jste poněkud bezradní. Zpackaná práce by vás pak přišla mnohem dráž.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Hrozba domácí roztržky vás donutí, abyste intenzivně zapracovali na vytvoření finančního zázemí pro své blízké. Rezervy najdete dost rychle. Jasně se vám znovu potvrdí, že neštěstí lidi sbližuje. Posílí se vaše sympatie k zamindrákovanému člověku.

Kozoroh         

Pochopíte, že jste pro jisté lidi hodně důležití, a tak své poslání začnete vnímat z jiných úhlů než doposud. Čeká vás sice obvyklý novoroční shon, ale postavení planet je pro vás celkem příznivé. Můžete začít uskutečňovat své plány a nová předsevzetí.

Vodnář          

Venuše, která dnes vstupuje do vašeho znamení, vám přinese přízeň okolí. Pravda je, že ji budete potřebovat, protože uděláte velkou botu. A sami si s ní neporadíte. S miláčkem se pak u dobré večeře dohodnete téměř na všem, co dosud stálo mezi vámi.

Ryby  

Při pohledu na rozmíšky vašich sousedů si znovu uvědomíte výhody dobrého partnerství s jedním protějškem. Jeho malé chyby klidně skousnete. Neměli byste propásnout jedinečnou příležitost investovat do čehokoliv, co je vám alespoň trochu blízké.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.