Evu Burešovou tvrdě zasáhla tragédie v Krkonoších: Krvácí mi srdce

Hrozivá událost, která se stala u Růžové hory nedaleko Pece pod Sněžkou, otřásla celým Českem. Policie vyšetřuje okolnosti smrti 40leté matky a jejího tříletého syna. Podle dostupných informací zemřel chlapeček rukou matky, která se měla následně oběsit.

Na tragédii zareagovala i zpěvačka a herečka Eva Burešová, která se k incidentu vyjádřila na instagramu. "Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže," řekla Burešová, která se letos stala podruhé maminkou.

[chooze:article;value:482389]

"Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my dospělí ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou. Ještě chvíli mi bude na srdci těžko," popsala zpěvačka svou bolest z tragédie.

Nakonec svým fanouškům poslala důležitý vzkaz. "Běžte domů a obejměte své děti. Řeknete jim, že tu jste pro ně, a buďte. A když vám bude nejhůř, nebojte se požádat o pomoc, prosím. A ostatní, koukejte se kolem sebe, pomoc nabídněte a tu ruku podejte. Ach jo," uzavřela smutné téma Burešová.

Smrt ženy a tříletého syna v Krkonoších: Záchranáři popsali, jak pátrání probíhalo:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.