Rodiny to ani přes nepřízeň osudu nevzdaly! Pomáhá jim Dobrý anděl

Ani přes nejtěžší okamžiky v životě se nevzdali a bojují za to nejdůležitější – životy blízkých. "Jmenuji se Markéta a už 11 let se léčím na onkologii s rakovinou prsu," svěřila se třeba Markéta Solarová.

Štáb s rodinami strávil desítky hodin a na chvíli se stal jejich součástí. Plakaly, věřily v lepší zítřky, smály se od plic a TV Nova spolu s nimi. Sladit potřeby natáčení s rodinou nebo třídou dětí bylo mnohdy téměř nemožné. Občas natáčení pořádně zkomplikovalo i počasí.

[chooze:article;value:477130]

Snad každého potěší laskavý úsměv šestileté Izabelky, která se léčí s leukémií. 12letou bojovnici Lauru nemoc sice upoutala na invalidní vozíček, ale života si nesmírně užívá. Roztomilý Kubík se nesmí příliš smát, radovat nebo zlobit. To vše by ho mohlo stát život. Přesto třeba krása obyčejné sedmikrásky je pro něj vším a sluníčko mu vykouzlí úsměv na tváři.

Díky kampani, která i letos běžela na obrazovkách TV Nova, přibyly stovky nových dobrých andělů. Byli to právě diváci, kteří dokázali těmto rodinám změnit život a ony jim za to budou navždy vděčné.

Pomoci rodinám v těžké životní situaci můžete i vy. Staňte se dobrým andělem. Stačí se pouze zaregistrovat na internetových stránkách www.dobryandel.cz. Vámi věnované peníze jsou rodinám poslány do posledního haléře.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.