Princ Louis nesměl být u vánočního stolu s rodinou. Usadili ho do vedlejšího pokoje

Letošní Vánoce jsou pro britskou královskou rodinu jiné. U slavnostní tabule a stromečku totiž bude chybět milovaná Alžběta. Veškeré akce jsou tak poprvé v režii krále Karla III.

Panovník oslavu vánočních svátků započal v pondělí, kdy se se svými blízkými sešel u tradičního vánočního oběda. Ten se konal na zámku Windsor. Přestože jsou pravidelně na akci zvány i děti, nesedí však u stolu s ostatními členy královské rodiny.

[chooze:article;value:464075]

"Děti hodují v jiném pokoji," citoval portál Mirror Mikea Tindalla. Ten je ženatý s neteří Karla III. Zarou Tindallovou a události se dříve také účastnil. Jednou dokonce seděl u stolu s Karlem III.

Podle portálu GoodtoKnow se však očekávalo, že se ke slavnostní tabuli s dospělými připojí také princ George a princezna Charlotte. Starší potomci prince Williama a princezny Kate se totiž v letošním roce pravidelně účastnili různých královských akcí a výletů. Navíc je všichni chválili za jejich vzorné chování.

Chybět tak u stolu měl malý princ Louis. Rozverný klučík už na sebe několikrát strhl pozornost právě kvůli svému chování. Například během oslav 70. výroční Alžběty II. na trůně jej zachytila kamera, jak tancoval na židli a byl drzý ke své matce. Chlapec se připojí k tradičním oslavám až o Štědrém dni.

​Ostuda v královské rodině. Williamova kmotra odešla kvůli rasistické poznámce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.