Milan Peroutka se pochlubil novým vztahem. Je to čerstvé, červenal se

Poprvé se v televizi Milan Peroutka objevil v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Všestranný Peroutka ale nedávno také vydal nové CD Abrakadabra. "Je to můj vánoční dárek, protože dnes natočit CD je složitá věc. Jsem na to pyšný a nevydávám to kvůli výdělku," nastínil zpěvák.

Smrt jeho otce, tedy bubeníka skupiny Olympic Milana Peroutky, byla velmi nečekaná. "Byl to blesk z čistého nebe, a to jak pro rodinu, tak i kapelu. Můj táta byl bubeník od 22 let u Olympicu," zavzpomínal Peroutka. Nyní herec účinkuje v muzikálu Okno mé lásky, který je složený z písní této kapely.

[chooze:article;value:67245]

​Přesto se žádná protekce nekonala, obsadili ho až napodruhé. "Hrdost šla stranou a já jsem moc rád, že tam jsem. Každý řekne, že je jasné, že mě tam vzali. No jasné to není. Stejně jsem to nakonec já, kdo stojí na těch prknech a koho diváci budou soudit. A je celkem jedno, kdo je tvůj táta," vysvětlil.

Milan také prozradil, že už má po svém boku drahou polovičku. "Není to tak dlouho, nechci to zakřiknout, ať to vydrží všechno hezké. Nebo bych o tom mohl zazpívat nějakou písničku, když už mám tuto profesi," řekl Peroutka s tím, že je zamilovaný. 

[chooze:article;value:480058]

​Své polovičce prý koupil netradiční vánoční dárek. "Pořídil jsem jeden praktický dárek, je to čistička vzduchu. Nezní to moc romanticky, ale co je víc než mít čistý vzduch na dýchání? Moje maminka říká, že to je blbost, že to nepotřebuješ čistit. Ale já si myslím, že to udělá radost. A doma se nám bude hezky dýchat, i kdyby bylo dusno," zakončil vtipem Peroutka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.