Horoskop na neděli 18. prosince: Zapomeňte na staré spory

Beran

Nikdy není lehké odpustit, obzvlášť pokud vás ranil někdo z vašich blízkých. Jistě také trvá nějaký čas, než člověk zapomene a všechno přebolí. Popřemýšlejte však nad tím, zda nenastala chvíle na odpuštění, a ukažte svou velkorysost. Oběma se vám uleví.

Býk    

Nevycházeli jste v dětství se svými sourozenci právě nejlépe? Už je na čase, abyste zapomněli na staré spory a znovu obnovili vaše vztahy. Už dávno nevedete konkurenční boje o přízeň a máte své životy. Uvidíte, že si spolu budete skvěle rozumět.

Blíženci          

Nebuďte zbytečně stydliví. Slunce ve Střelci vám dnes dá příležitost seznámit se s významnými lidmi. Zahoďte všechen ostych za hlavu a neváhejte se pobavit. Buďte sebevědomí, otevření a diplomatičtí. Uvidíte, že se vám nové známosti budou brzy hodit.

Rak    

Dohnala vás minulost? Každý máme nějaké kostlivce ve skříni, a pokud z ní ten váš vypadnul, nesnažte se zapírat. Ať už se jedná o cokoliv, buďte upřímní a všechno vysvětlete. Získáte si tak důvěru dotyčné osoby a vyhnete se zbytečným nedorozuměním.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Vaše spontánnost je v mnoha věcech výhodou a váš smysl pro dobrodružství spousta lidí obdivuje. Věřte však, že v některých situacích byste se měli na chvíli zastavit a popřemýšlet o svém počínání. Obzvláště, co se vztahů týče. Mohli byste se spálit.

Panna 

Máte tendence nechávat vše na poslední chvíli a jinak tomu není ani s nákupem vánočních dárků. Překonejte svou lenost a udělejte letos výjimku. Sežeňte dárky pro své nejbližší a mějte alespoň jednu věc z krku. Užijte si pohodové svátky bez stresu.

Váhy  

Nachází se váš partnerský vztah v troskách? Pamatujte na to, že v dlouhodobém svazku je potřeba, aby se snažily obě strany. Počáteční zamilovanost totiž časem vyprchá. Najděte věc, která zaplní mezeru, a zachraňte váš vztah. Nebude to jednoduché.

Štír     

Nemůžete se zbavit myšlenek na práci? Snažte se alespoň předstírat, že jste ji pustili z hlavy a vyhněte se tak zbytečnému konfliktu s partnerem. Poslední dobou jste v jednom kole a nemáte čas na svou polovičku. Vynahraďte jí to alespoň o víkendu.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Čím více znalostí získáte, tím větší budete mít přehled. V případě, že se vám naskytne příležitost ke vzdělávání, nehleďte na to, zda je víkend, a rozšiřte si obzory. Pokud budete zvídaví a pracovití, vždy vás to posune krůček před vaší konkurenci.

Kozoroh         

Přislíbili jste účast na dnešní společenské akci? Přestože se vám zrovna nechce, a dokázali byste si představit lépe strávené nedělní odpoledne, přemůžete se a vyrazíte mezi lidi. Překonáte svou stydlivost a užijete si příjemné prosincové odpoledne.

Vodnář          

Udělejte si dnes volno a rezervujte odpoledne pro své nejlepší přátele. Jen málokdy se stává, že se všichni sejdete. Připravte si pro ně proto pohoštění a těšte se na den plný zábavy. Popovídejte si u sklenky vína a užijte si nezvykle příjemný den.

Ryby  

I přes vaši snahu se schyluje k chaosu vlivem neptunské kvadratury, na to je váš vládce Neptun specialista! Ovšem už odpoledne to mezi vámi a vaším objevem opět harmonicky jiskří. Cítíte zodpovědnost za to, co si slíbíte, a vaše důvěra sílí jako přílivová vlna.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.