Charlotte a George to nandali Meghan. Svým gestem zpochybnili její slova

Princezna Charlotte a princ George na vánočním koncertě, který pořádala jejich matka Kate, ukázali celému světu, že se jejich teta Meghan zmýlila. V dokumentární sérii, kterou nedávno společně s manželem princem Harrym pustili do světa, totiž tvrdí, že vztahy v královské rodině jsou velmi formální.

Podle deníku Mirror ale malá Charlotte a George svým gestem ukázali opak. A zapojili do toho rovnou i krále Karla III. Se svým dědečkem se totiž pozdravili velmi srdečným způsobem. Vzájemně si věnovali polibky na tvář i objetí. Rozhodli se tak ukázat, že jejich vztahy jsou skutečně láskyplné a přesně takové, jaké by mezi dědečkem a jeho vnoučaty měly být.

[chooze:article;value:479475]

​Podobně milý pozdrav věnovali králi a jeho ženě Camille i princ William a princezna Kate. V případě Kate ale nechyběla navíc ještě uctivá poklona. Camilla dětem věnovala vřelé objetí. Společně tak ukázali, že rodina i navzdory problémům stojí při sobě. 

Problémy na ně sesypali přitom právě Meghan a Harry. Ve své dokumentární sérii se Meghan rozpovídala o striktně formálních rodinných vztazích a pozornost zaměřila zejména na svou švagrovou Kate.

Zavzpomínala na první večeři s princem Williamem a Kate. Ta měla proběhnout krátce poté, co Harry a Meghan svůj vztah oficiálně oznámili a společně se nastěhovali do Kensingtonského paláce.

[chooze:article;value:475248]

​"Když k nám Will a Kate přišli na večeři, byla jsem v roztrhaných džínech a naboso," vzpomíná Meghan. "Byla jsem objímač. Vždycky jsem objímala a neuvědomila jsem si, že pro mnoho Britů to může být nepříjemné," dodala.

"Velmi rychle jsem začala chápat, že vnější formálnost se přenáší i do vnitřních vztahů," uvedla. "Je možné být formální navenek a pak, když se zavřou dveře, se konečně uvolnit, ale tady se ta formálnost přenášela na obě strany. A to mě překvapilo," dodala.

Kensingtonský palác, který citoval deník Daily Mail, uvedl, že bohoslužba s názvem Společně o Vánocích byla věnována zesnulé královně a hodnotám, které celý svůj život zastávala. Členové královské rodiny tak přišli vzdát královně hold a Charlotte a George projevili lásku nejenom své nedávno zesnulé prababičce, ale i svému dědečkovi.

Ostuda v královské rodině! Williamova kmotra odchází kvůli rasistické poznámce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.