Horoskop na pátek 16. prosince: Nepokoušejte osud, pozor na hlouposti

Beran

Dohnala vás finanční krize v nejméně vhodnou dobu? Pokud jste na mizině, a Vánoce se kvapem blíží, nedělejte unáhlená rozhodnutí a raději se vyhněte půjčkám. Berte to s rozumem a prožijte tentokrát skromnější svátky. Nestresujte se a vychutnejte si klidné Vánoce.

Býk    

Jste od přírody ambiciózní a jdete si za svými cíli. Jen málokdo má takový postoj k životu a díky tomu, že se tak koukáte téměř na vše, jsou vaše snahy korunovány úspěchy. Pokud jste v práci narazili na výzvu, chopte se jí a ukažte, co ve vás je!

Blíženci          

Zapalují se vám lýtka? Raději si pořádně rozmyslete, co děláte, a nedopusťte, abyste svých činů později litovali. Pokud vás zastihne slabá chvilka, ovládněte se a srovnejte si priority. Jinde se zdá tráva vždycky zelenější. Nedělejte hlouposti a nepokoušejte osud.

Rak    

Kdy naposledy jste strávili večer se svými nejbližšími? Využijte pátečního večera a odpočiňte si od práce v okruhu svých milovaných. Vyslechněte si vše, co mají na srdci, a radujte se z toho, jak vaši potomci dospívají. Jednou za čas je třeba vypnout.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Dočkáte se lichotky od osoby, od které byste to nejméně čekali. Je přirozené, že vás to potěší, měli byste ale přemýšlet nad tím, proč dotyčný tak najednou změnil názor. Je dobře, že jste důvěřiví. Raději se však držte zpátky a dejte tomu čas.

Panna 

Chystáte se na večírek s kolegy? Aktivně se zapojte do organizace a pomozte tak pro všechny připravit nezapomenutelný večer! Poznejte blíže lidi, se kterými se denně stýkáte a přesto o nich mnoho nevíte. Chopte se ideální příležitosti k seznámení.

Váhy  

Nedejte na sladká slova svého okolí. Jste velmi schopní, úspěšní, mnozí vás obdivují, mnozí se ale jen snaží přiživit na vaší slávě. Dejte si proto velký pozor na to, koho si pouštíte do života. S úspěchy přichází i závist, nikdy na to nezapomínejte.

Štír     

Nemáte na své ratolesti příliš vysoké nároky? Je pochopitelné, že chcete, aby z nich vyrostli zodpovědní a schopní lidé a že jste na ně tvrdí, protože je milujete. Vaši potomci to však vidí jinak. Pokud na ně budete moc tlačit, špatně to dopadne.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Už od dětství jste snili o tom, že procestujete celý svět? Nezapomínejte na své cíle a začněte s jejich realizací. Peněz i času máte dost, tak proč do toho nejít? Dejte si vánoční dárek ve formě dovolené a začněte si pomalu plnit své dětské sny.

Kozoroh         

Čeká vás předvánoční večírek? Nesnažte se najít výmluvu pro svou neúčast a vyrazte si po dlouhé době do společnosti. Poznejte blíže lidi, se kterými pracujete, a získejte nejen dobré konexe, ale také nové přátele. Nebudete toho litovat.

Vodnář          

Jste natěšení na rychle se blížící svátky? Jistě vás dnes ještě více vánočně naladí to, až vám bude předčasně doručen dárek. Nechte se potěšit a inspirovat. Vyrazte na vánoční nákupy a připravte pro své blízké krásné a pohodové svátky plné radosti.

Ryby  

Jste plní optimismu a životního elánu. Nenechte si zkazit náladu a i nadále okolo sebe šiřte pozitivní energii. Mnoho lidí vás obdivuje pro vaši otevřenost a smysl pro humor. Buďte pro ostatní inspirací a držte se svých životních zásad.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.