Horoskop na úterý 13. prosince: Pozor na bývalé milence, mohou se mstít

Beran

Odmítnutého milence či milenku rozhodně nebudete podceňovat, a dobře děláte. Nenechte se zmást zdánlivým usmířením. Nikdy totiž bezpečně nevíte, co se odehrává uvnitř člověka. Proto se snažte vyvarovat veškerých chyb, které by mohly být použity proti vám.

Býk

Slunce ve znamení Střelce bude dnes přát lidem s podnikatelskými ambicemi, a to zejména mužům. Ať už jste kteréhokoliv pohlaví, mějte oči na stopkách a buďte připraveni stoprocentně využít svoji příležitost. Uvidíte, že se vám to bohatě vyplatí!

Blíženci

Otázky kolem rodinného majetku nebo dědictví vás donutí přijmout zodpovědnost nejen za sebe, ale také za druhé. Díky tomu se stanete sebejistějšími a rozumnějšími. Nenechte se však oním břemenem příliš otrávit. Nakonec všechno zvládnete na jedničku.

Rak

Máte zbytečně vysoké nároky, které může jen málokdo splnit. Dejte si proto pozor, ať jimi nakonec neodradíte všechny své ctitele. Je sice skvělé, že máte jasnou představu o své budoucí polovičce, dbejte ovšem na to, aby se až příliš neodlišovala od reality vašich možností.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev

Vaše akceschopnost bude doslova překotná. Jen pamatujte, že nic se nemá přehánět. Svým nadšením a ukvapeností byste si mohli spíše přitížit než pomoci! Dbejte na to, abyste zachovali cit pro detail. Buďte rychlí, ale zároveň co nejvíce pečliví.

Panna

Dlouho jste čekali na ten správný protějšek, a skvělá zpráva tudíž je, že se konečně dočkáte. Užijete si pocit zamilovanosti do člověka, jemuž věříte, že je ten pravý, náramně si tak zpříjemníte nadcházející svátky. Jen pozor na přehnaná očekávání.

Váhy

Čeká vás náročný den plný mnoha povinností. Právě proto se oprostěte od věcí, které by vás mohly rozptylovat. Měli byste se proto vyvarovat hlavně vztahům na pracovišti, jenom byste si tak přihoršili a ztížili už tak nepříjemnou pozici. Uvidíte, že se tvrdá práce vyplatí!

Štír

Se svým okolím si nebudete příliš rozumět. Ovšem čí je to chyba? Nesnažte se za každou cenu najít cestu ke každému. Smiřte se s tím, že dnes je vám lépe o samotě, a přizpůsobte svůj program tomuto stavu. Jen tak se vám podaří dosáhnout spokojenosti.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Na pracovišti byste si měli dát pozor na své jednání. Snažte se být diplomatičtí. Takt je dnes důležitější než kdy jindy, proto pozor na pusu. Občas máte sklon k žoviálním a humorným poznámkám, které však rozhodně nejsou na místě. Pozor na to!

Kozoroh

V duchu odsoudíte kolegy, kteří podle vás neodvedli svou práci příliš dobře. Snažte se však vžít do jejich situace a uvědomte si, že ne každý má potřebu kariérního růstu. Smiřte se s tím, že mnoho lidí pracuje pod své možnosti zcela záměrně.

Vodnář

Přemluvíte kamaráda ke společnému podnikání. Uvědomujete si ale, že tak riskujete své přátelství? Není totiž vyloučeno, že obchodní vztahy zcela rozbourají ty kamarádské. Práce a povinnosti nejsou nejlepší témata k hovoru. Připravte se na konflikty.

Ryby

Nadřízený po vás bude vyžadovat větší pracovní aktivitu než doposud. Zrovna před Vánocemi se vám takové nároky budou příčit, pokud se však překonáte, bude to stát za to. Finanční prémie vás nemine, stejně tak jako šance na kariérní růst.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.