Horoskop na pátek 9. prosince: Potíže budou přicházet ze všech stran

Beran

Se svou finanční situací jste právem spokojeni. A věřte, že se k vám v tomto měsíci dost peněz ještě přikutálí. Můžete proto dnes prohlédnout nabídku cestovních kanceláří a naplánovat zimní dovolenou pro celou rodinu. Hory, nebo exotika? Je to na vás!

Býk    

Uran doporučuje, abyste se při dnešku vyhýbali rušným místům nebo akcím, a hlavně extravagantním protějškům. Výstřední vystupování, atypický účes, image v křiklavých barvách – to je pro vás signál pro hození zpátečky. Jinak hrozí potíže většího rázu.

Blíženci          

Dnes budete mít dojem, že se na vás problémy valí ze všech stran. Takové dny jsou, nezbývá vám, než ovládnout hněv a rozčilení a trpělivě se porvat s jednou záležitostí za druhou. Možná všechny nevyřešíte, ale se ctí zabojujete. A o to jde především!

Rak    

Jste perfekcionisté, tak vás mrzí, pokud se stáváte terčem kritiky. Z konstruktivní si vezměte ponaučení, je to pro vás užitečná lekce. Pokud se do vás ale někdo stále strefuje kvůli maličkostem, pak se dnes rozhodně braňte. Na chybu má právo každý.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dnes budete miláčkem okolí. Každý se na vás bude usmívat, vy sami budete mít báječnou náladu. Je to skvělé zakončení pracovního týdne. Odpoledne nebo navečer se vypravte někam za zábavou, v takovém rozpoložení si opravdu pořádně užijete.

Panna

Pátek je den, který máte rádi. Pokud k jeho dokonalosti přibydou věci, které se vám budou zdát příliš dokonalé, zbystřete. Nejspíš se není čeho obávat, ale mohlo by se stát, že přehnaná důvěřivost by vám mohla přinést poměrně nepříjemné problémy.

Váhy  

Můžete teď mít tendenci vidět mnoho věcí negativně. A to je chyba! Tak dlouho budete malovat čerta na zeď, až na vás vybafne. Nečekejte proto jen katastrofickou budoucnost, potkají vás i dobré věci. Zkuste to dnes jinak a uvidíte, jak se vám uleví!

Štír     

Začínáte být poněkud nervózní z vánočních svátků, které se kvapem blíží. Máte pocit, že nemáte nic připraveno a času je málo. Nepanikařte, je ho ještě dost. Zkuste si dnes sepsat, co ještě musíte udělat, a vypracujte si harmonogram. Ten dodržujte.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Stanete se dnes opět vrbou, které se někdo přijde svěřit s problémem. Trpělivě dotyčnou osobu vyslechněte, nezlehčujte její starosti, i když by se vám zdály nicotné. Poskytněte radu a řekněte svůj názor, ale nevynášejte jakékoliv definitivní soudy.

Kozoroh         

Planety tvrdí, že by vám jejich energie mohly přinést nečekaně nějaké peníze navíc. Chtějí po vás však spolupráci. Ta spočívá v tom, že budete připraveni na nové příležitosti a budete je sami aktivně vyhledávat. A to i dnes, přestože je už pátek.

Vodnář          

Váš elán vám dnes každý závidí. Máte dojem, že byste mohli lámat skály holýma rukama. Odvádíte snadno velký kus práce, bavíte své okolí. Vaši kolegové, kteří se těší na víkend, se ptají, odkud berete tolik energie. Rádi byste odpověděli, ale sami nevíte.

Ryby  

Může se vám dnes stát, že v některých momentech vás trpělivost opustí dříve, než je obvyklé. Nechcete mlčet, ale ani se pustit do výměny názorů, tak nevíte, co říct a jak reagovat. Stres tohoto náročného období si vybírá daň. Musíte více odpočívat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.