Strach o zdraví Veroniky Žilkové. Čekají ji zřejmě smutné Vánoce

Herečka Veronika Žilková promluvila o své nemoci. "Došla jsem si pro antibiotika, nějak mě zdolaly uši. Mám nějaký zánět dutin, beru antibiotika, ale nemůžu zklamat diváky, že bych ležela," nastínila herečka s tím, že kvůli nemoci program nebude měnit a nemůže zklamat své fanoušky, a tak i s antibiotiky cvičila.

Nejhorší to bylo ve středu. "Naštěstí mi spadly horečky, ležela jsem. A ani jsem nebyla schopná si dojít do kuchyně udělat čaj. Dnes ale naštěstí ta antibiotika už zabrala. Jak mi bylo špatně, tak jsem ležela v posteli a zhlédla jsem všechny vánoční americké filmy," popsala ve čtvrtek svoje jednodenní kurýrování Žilková. 

[chooze:article;value:476583]

​Díky tomu ji dostihla vánoční atmosféra, prozradila ale, že svátky byly u Žilků vždycky trochu smutné. "Pořád mám z těch Vánoc hrozná traumata. Možná proto, že v dětství jsme neměli veselé Vánoce. Tátovi totiž umřel bratr na Štědrý den v 16 letech," zmínila herečka tragickou událost.

"Musím říct, že ty Vánoce vždy byly trošku v duchu té blbé vzpomínky. Proto já ty Vánoce nemám ráda. Moc to nikomu nevykládám. Ale o to víc by člověk měl překonávat špatné zážitky a dělat ty Vánoce maximálně o pohodě, bez hysterie," snaží se to Žilková nyní brát jinak.

[chooze:article;value:476247]

​Výzdoba je podle ní důležitá. "Zdobte si byty, vyrábějte s dětmi různé ozdoby. Moje heslo na Vánoce je: 'Nemyjte okna, pomalujte je.' Noste v sobě toho ducha Vánoc už od teď. Jsme v půlce adventu, je to takový hezký závěr roku, kdy člověk rekapituluje a musí být pyšný na sebe za to, co za ten půlrok zvládl," uzavřela herečka. Snad se do té doby uzdraví.

Na něco už jí síly nestačí. Žilková musí kvůli Stropnickému shánět peníze. Podívejte se na reportáž ze Života ve hvězdách:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.