Horoskop na středu 7. prosince: Ubývá vám energie, nenechte se vyčerpat

Beran

Dnešek vás bude bavit. Připočteme-li nejsilnější atribut, kterým je již delší dobu zabydlený Jupiter přímo u vás doma, je jasné, že kraluje užívání života. Co se tedy týče například kariéry a financí, ty nyní nehrají tu hlavní roli.

Býk    

Dnešek může přinést zkoušku toho, jak si umíte stát za svými názory. Neměňte je jen proto, že to po vás někdo chce nebo že se to od vás očekává. Stůjte si za svým. Jenom tak můžete dosáhnout svých cílů a zachovat si respekt okolí.

Blíženci          

Když si přiznáte své slabosti, stanete se silnějšími. Můžete je pojmenovat a budete vědět, s čím konkrétně máte bojovat. Nikdo není dokonalý a slabé stránky má každý člověk. Dnešní den vám odhalí jednu z nich. Zamyslete se také nad těmi dalšími.

Rak    

Dnes vás může opět potrápit pocit, že byste na sobě mohli něco změnit. Pokud to není nezdravé hubnutí, proč se do toho nepustit hned? Máte spoustu možností! Objednejte si služby odborníka, zkuste to sami nebo s podporou svých přátel.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev

Možná vás dnes napadne dát si nějaké předsevzetí, které uvedete do reality ještě do konce roku. Přátele svým nápadem pobavíte, oni se chystají odbourat zlozvyky klasicky až po Novém roce. Už víte, co hodláte ve svém životě změnit? Popřemýšlejte o tom.

Panna 

Pokud budete dnes chtít něčeho dosáhnout nebo věci popohnat kupředu, musíte se zdržet arogance a panovačnosti. Hrozí vám, že se jimi necháte ovládnout a věci tím spíše pokazíte. Je třeba zapojit nejvyšší míru sebeovládání. Dokážete to, tak se snažte!

Váhy  

Víte, co chcete, a za svými názory si stojíte. Dnes by se vám někdo mohl snažit vnutit své pravdy. Je to jeho pohled, vy se držte toho svého. Pokud myslíte, že by v něčem mohl mít pravdu, můžete přistoupit na kompromis přijatelný pro obě strany.

Štír     

Pečlivě třiďte informace, které se k vám dostávají. Dnes se na to obzvláště zaměřte. Musíte odlišit důležité od těch, které vás jenom odvádějí od podstatných věcí a okrádají vás o čas a energii. Až se vám to podaří, používejte toto dělení každý den.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Čeká vás den, kdy je třeba nevyhýbat se mezilidským kontaktům a komunikaci. A to jak s přáteli, tak s kolegy v práci. Navazujte také nové kontakty, mohou se později ukázat jako velmi prospěšné pro váš další život. Dejte ale pozor na neupřímné lidi.

Kozoroh         

Pokud máte v práci stále nepříjemný pocit, dokonce až takový, že do ní ráno vstáváte s odporem, může to mít něco společného s negativní energií od kolegů. Pořiďte si drahé kameny, které ruší její působení. Jestliže to nepomůže, přemýšlejte o změně pracoviště.

Vodnář          

Nedorozumění v rodinném kruhu, která jsou v poslední době takřka na denním pořádku, vás vyčerpávají. Zároveň víte, že nemá smysl se jimi trápit víc, než je nutné, protože jsou výsledkem vlivu Venuše, a proto brzy odezní. I dnes to tak musíte brát.

Ryby  

Co může stát za vašimi stavy únavy a rozmrzelosti takhle uprostřed týdne? Možností je spousta. Jednou z nich je stres. Tělo vám dává najevo, že ho přetěžujete. Ale je to také signál, ať se tolik nezaobíráte všedními problémy. Ubližujete sami sobě.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.