V muzikálech panují drsné podmínky. Je to jako modeling, svěřila se herečka

Kateřina Pechová je především divadelní a muzikálová herečka. Diváci ji ale mohou znát i z epizodních rolí, které si zahrála v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 či Policie Modrava. Práce ji baví a naplňuje, přesto se občas setkává s přístupem, který se jí úplně nezamlouvá. 

Muzikál je divadelní show plná hudby, tance a zábavy, ale za oponou to může někdy vypadat trochu jinak. "Mám pocit, že zvlášť u nás je ten muzikálový svět hodně drsný. Přirovnávám to i k modelingu, kdy se opravdu na konkurzech dívají na to, jak ty holky vypadají. Několikrát v životě jsem se setkala s tím, že kdybych zhubla, dostala bych hlavní role," zmínila Pechová.

[chooze:article;value:474296]

​Tehdy ji to prý hodně ranilo. "Vždycky jsem byla ženská krev a mlíko a nečekala jsem, že by to u divadla někdo řešil, protože jsem myslela, že divadlo je odraz reálného života, že jsme v životě někdo trošku silnější, někdo štíhlejší. Kamarádům jsem říkala, že jsem v pohodě, ale pak jsem nad tím hodně přemýšlela," svěřila se herečka.

"Nakonec jsem se vzepřela. A zkusila jsem naopak využít toho, že jsem vysoká a taková statná ženská. Myslím, že se mi to podařilo a můžu tím inspirovat ostatní herečky, které se vymykají nějakému ideálu," věří Pechová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.