Život drtí Daru Rolins. Zpěvačka popsala emocionální bouři

Poslední dny byly pro zpěvačku Daru Rolins přímo šílené. "Dny plné emocí a plná hlava toho, jak je všechny zpracovat. Jsou prostě momenty, kdy se člověk zasekne a nevěří, že to, co vidí a žije, není film, ale realita. Napadne vás, jak je život křehký. A štěstí," napsala na instagram s tím, že do emociální bouře se přidaly i smutné emoce ze smrti jejího kamaráda.

Český stylista Jan Pokorný, který minulý týden spáchal sebevraždu, totiž Daru oblékal. To ale není jediná rána, která zpěvačku zasáhla. "A že vás někdo napadne ve vlastním domě? To je zážitek z kategorie nečekané. A na to, že se to může stát kdekoliv, kdykoliv a komukoliv, vás připraví až realita. Moment, kdy se vás to skutečně týká," svěřila se se svými pocity Rolins.

[chooze:article;value:476557]

​​Je to sice už pár dní, přesto všechny zážitky s Darou cloumají. "Jsme všichni v pořádku a říkáme si, že to mohlo dopadnout hůř. Ale ten paradox, že se člověk uklidňuje tím, že naštěstí u sebe neměl zbraň, je samozřejmě na hlavu. Kde to jsme?" ptá se Rolins. 

Štěstí se momentálně odvrátilo i od jejího partnera, tedy fotbalisty Pavla Nedvěda. Ten skončil ve vedení italského fotbalového klubu Juventus kvůli vyšetřování klubu za pochybné finanční transakce. A momentálně je bez práce. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zpěvačka má přitom skromné vánoční přání. "Nepřeji si nic víc než klid a obyčejné štěstí, kdy máte nablízku lidi, které milujete. Tak jako včera večer na rozsvícení vánočního stromečku ve Vyžlovce, kde žije skoro celá moje rodina. S mým Kevinem Costnerem po boku. Přejeme i vám všem pokojný předvánoční čas," uzavřela zpěvačka s přáním pro všechny.

Dara Rolins prožila dramatickou noc. Pavel Nedvěd musel zasahovat pěstmi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.