Horoskop na pondělí 5. prosince: V těžkých chvílích vám pomůže Slunce

Beran

Příjemné vlivy tohoto měsíce na vás působí tak, že hned v pondělí budete zářit dobrou náladou. A ta bude pěkně nakažlivá. Do svého okolí, které bude mrzutě řešit většinou naprosto nepodstatné záležitosti, vnesete pořádnou dávku optimismu a pohody.

Býk    

Možná vám dnes osud nabídne novou výzvu. Měli byste ji přijmout, už nějaký čas totiž stojíte na jednom místě a nevíte, jak dál. Přehodnoťte své cíle, je možné, že vám nestojí za to, abyste je následovali. Vytyčte si jiné a získejte novou motivaci!

Blíženci          

Važte dnes dobře své kroky. Také pozor při jízdě autem, na silnicích jste rádi rychlíci, ale vaše reakce nejsou nyní tak brilantní jako obvykle. Naštěstí se váš planetární ochránce Merkur tváří vcelku klidně, takže nepodporuje žádné střemhlavosti.

Rak    

Pondělí k vám může přivát informace, které nejsou příliš příznivé. Respektive, dozvěděli jste se je dříve, než s nimi někdo chtěl oficiálně vyjít na veřejnost. Budete řešit dilema, jak s nimi naložit. Zachovejte se tak, ať vaše svědomí zůstane čisté.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Pokud po něčem toužíte, můžete se dnes pustit do uskutečňování svých snů. Jste to totiž jen vy, kdo určuje svou budoucnost. Energie Slunce ve Střelci vám bude pomáhat a vy zjistíte, že máte dostatek síly i odhodlání, abyste dosáhli mimořádných úspěchů.

Panna 

Neohlížejte se do minulosti a nemyslete na něco, co už nezměníte. A rozhodně se tím už netrapte, i když vás to k tomu dnes může svádět. Zaměřte se na to, co je před vámi, a veškeré své myšlenky směřujte zásadně do své budoucnosti. Ta je důležitá!

Váhy  

Dnes vás celý den bude provázet silná nerozhodnost, a to i v maličkostech. Máte si koupit k svačině housku, nebo raději obložený chlebíček? Budete psát modrým, nebo fialovým perem? A co bunda? Krátká, nebo dlouhá? Však vy si s tím nakonec poradíte.

Štír     

Pokud využijete přízně planet a jejich blahodárnou energii, mohlo by pro vás být pondělí velmi příjemným dnem. Chopte se všech nabízených šancí a prokažte, že dokážete být aktivní. To je důležité, pasivní čekání s rukama v klíně vám nic nepřinese.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Milí ohniváci, vstupujete do dne, který je vám přímo šitý na míru, protože vaše znamení touto dobou kraluje. Slunce je na vaší žhnoucí půdě jako doma, takže do večerních hodin velmi intenzivně září a vaši vitalitu nabíjí na maximum. Využijte toho!

Kozoroh         

V tomto měsíci jste dětmi štěstěny a podle toho se vám také daří. Není nic, co byste nezvládli, a pociťujete velký příliv odvahy. Ta se vám v pondělí bude hodit. Troufnete si na něco, před čím jste dříve měli respekt. A v konečném výsledku uspějete.

Vodnář          

Připravte se na den, kdy se budete cítit jako na houpačce. Nálada se vám bude měnit každou chvíli, stejně jako události okolo vás. Budete se muset pořádně soustředit, abyste neudělali nějakou chybu, zejména co se týká čištění bot pro mikulášskou nadílku.

Ryby  

V práci se vám sice daří, horší je to s porozuměním s kolegy. Proto jste dnes vstávali s nechutí a do práce se vám po víkendu vůbec nechtělo. Mezilidské vztahy jsou pro vás v tomto měsíci celkově docela tvrdý oříšek. Nezbývá vám než to vydržet.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.